Не се влюбвайте в тези 3 зодии до края на 2019 г.


Не се влюбвайте в тези 3 зодии до края на 2019 г.
Снимка: Pixabay

Има няколко зодии, които имат нужда от време, за да осмислят какво се случва в живота им. Затова, ако се влюбите в тях, е много вероятно да останете с разбито сърце и то за кратко време. Ето кои са 3-те зодии, от които е по-добре да стоите далеч, ако искате да бъдете щастливи и спокойни до края на 2019 година:

Близнаци

Просто си нямате идея какъв хаос е в ума на Близнаците в този период от живота им. Те просто имат толкова въпроси за всичко, което им се случва, че любовта е последното нещо, за което мислят в момента. Ако някой твърде настоятелно се опита да влезе във връзка с тях, само ще усети гнева им, който повярвайте ни, никак не е малък.

Много други Близнаци пък биха се възползвали, само за да изпитат мимолетна страст, с която си мислят, че ще повдигнат самочувствието и настроението си. Ако имате сериозен интерес към представител от тази зодия, просто изчакайте разумно време и ще видите промяна в поведението. Бъдете до тях като упора и приятел, но не дръзвайте да влизате по-надълбоко в личното им пространство. Просто няма да се получи и ще загубите и малкия шанс, който имате, за да грабнете сърцето на вашия избраник.

3 ГРЕШНИ МИТА ЗА БЛИЗНАЦИТЕ!

Дева

Сега не е моментът за връзка със зодия Дева! Цялата година беше много бурна за тях що се отнася до връзките и любовта. Били са във връзка с няколко партньори, които обаче са се оказали неуспешни. Причината за това са големите различия помежду им, които Девите на са усетили в самото начало. И логично на това сега те са изключително разочаровани в любовен план и няма да повярват на никого, с колкото и искрени чувства да подходи към тях.

Ако искате да имате връзка с тази зодия, просто изчакайте до края на годината. Освен това е много възможно да попаднат в още една неподходяща връзка до края на годината, която обаче ще е кратка и доста неангажираща. След този тежък за тях период ще преминат във фаза, в която ще са пълни с надежда, че тяхната любов все пак ги чака някъде там. Това е моментът, в който трябва да се появите и да грабнете убедително сърцето им. А дотогава – просто бъдете наоколо, когато имат нужда да поговорят с някого за всичко, което им тежи!

Скорпион

На този етап от живота си Скорпионите имат един единствен голям проблем – и това е, че те самите не желаят сериозна връзка. Имат нужда да се забавляват, да излизат, да опитват нови неща, да срещат нови хора и изобщо не си мислете, че можете да спечелите сърцето им. То е добре заключено поне до края на тази година.

В случая Скорпионите нито са разочаровани, нито наранени, те просто са осъзнали, че това може да е един от последните им свободни периоди, в които могат да се "наживеят", затова ще го направят максимално и докрай. След това, разбира се, те се замислят за семейство, за по-спокоен живот и по-задълбочена връзка. Но това е добре, не искат да подвеждат и нараняват, а ясно си казват, че в момента не искат да се влюбват. Ако търсите неангажираща връзка – давайте смело и се забавлявайте заедно. Но имайте предвид, че след това нямате никакъв шанс да влезете завинаги в живота им. Ако искате нещо по-сериозно, изчакайте до февруари следващата година. Ще видите защо!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама