Невероятно щастлив ден очаква 1 зодия на 13 ноември


Невероятно щастлив ден очаква 1 зодия на 13 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник бъдете по-благосклонни към партньора си. Всеки има право на грешки, особено когато са допуснати от невнимание.

Телец

Време е да отстъпите ред на половинката ви в избора къде да прекарате коледните и новогодишните празници. Ако съвсем не може да стигнете до консенсус, играйте на ези-тура.

Близнаци

Днес оставете на късмета за нещо, което няма да има толкова сериозно значение за бъдещето ви. По този начин ще си починете поне малко.

Рак

Този вторник ще разберете, че не може да носите две дини под една мишница, нито повече... Доброто планиране е онова, което ви липсва сега.

Лъв

Днес ще трябва да се съгласите с партньора си по важен семеен въпрос. В противен случай ви очакват още месеци разногласия... Помислете.

Дева

Денят ще ви изненада с мил и романтичен жест от страна на половинката ви. Вероятно всичко това има своя скрит смисъл, но пък не пречи да се насладите не преживяването.

Везни

Този вторник ще ви бъде направено прекалено примамливо предложение. Помислете добре как бихте могли да опитате за какво става въпрос, без да понесете загуби.

Скорпион

Този вторник не прекалявайте с харченето. Възможно е да попаднете в ситуация, в която ще ви трябват повече пари накуп.

Стрелец

Днес някой ще се опита да ви напомни отминала случка, за да се почувствате неловко. Излезте с достойнство от ситуацията и не отвръщайте.

Козирог

Този вторник ще се радвате на добро здраве и повишен тонус. Това ще ви позволи да довършите предварително много от задачите си.

Водолей

Денят е подходящ за вземане на решения, свързани с деца – тяхното образование и изобщо – развитието им. За необвързаните – чака ги равносметка относно любимия човек.

Риби

Пазете се от конфликтни ситуации. Ако все пак се случат, опитайте се да запазите неутралитет. Каквото и да се стане, ще отмине и е за добро.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама