Никога не напускай тези 5 зодии, ще съжаляваш цял живот


Никога не напускай тези 5 зодии, ще съжаляваш цял живот
Снимка: iStock/Guliver

Всеки се справя по различен начин с разделите, някои го преживяват трудно, други захвърлят всичко с лека ръка. Има хора, които си заслужават и раздялата с тях, сякаш отнема част от самите вас.

Тези пет зодиакални знака са най-подходящите половинки и никога не трябва да ги изпускате. Преживяването им ще бъде тежък и дълъг период.

Рак

Ракът е сантиментален и чувствителен, а стане ли въпрос за връзка, любовта и другите им чувства се удвояват. Когато нещата не вървят и отиват към своя край, биха направили всичко възможно, за да спасят връзката. Ако сте решили да разбиете сърцето на рака, намерете си много добра причина. Предпочитат раздялата пред това да разберат, че са им изневерили. Направите ли подобно нещо, тези представители автоматично ви изключват от живота ви. По-добре не рискувайте.

Как да завладеете един мъж според зодията му

Везни

Нежни любовници, които изцяло се отдават на половинката си в любовта. Разбиете и сърцето им, това се променя изключително бързо. Не подкрепят твърдението, че в любовта и войната всичко е позволено. Спазват стриктно нормите на връзката и очакват същото от човека до себе си. Не харесват компромисите, но нараните ли ги, ще направят всичко, за да го разберете. Не само това – ще направят всичко, за да разбият и вашето сърце. Битката ще бъде толкова сурова, че никога няма да можете да се погледнете по същия начин.

Скорпион

Правят всичко с много страст, особено любовта. Трудно се влюбват, а още по-трудно приключват една връзка. Ако решите да се разделите със скорпиона, бъдете готови за голяма бъркотия, докато не се успокои. Предпочитат истината. Стигне ли се до раздяла, кажете истинската причина, не увъртайте. Скорпионът е готов да те нарани, само за да разбереш как точно се чувства самия той.

Стрелец

Не изглеждат като хора, които се отдават на емоциите си и страдат дълго след раздяла. Винаги държат положение пред хората, но не и с този успех пред бившите си. Държат на свободата си, но започнат ли сериозни отношения, напълно забравят за всичко останало. Въпреки че, не харесват драмите, биха направили всичко възможно да не напускате живота им. След раздялата се превръщат в съвсем друг човек, с който трудно можете да се разберете.

Риби

За рибите да бъдеш влюбен, е сякаш да живееш в собствената си мечта. Влюбват се лудо и при проблеми във връзката винаги обвиняват себе си, не търсят вината в другия. По принцип не се изнервят, когато разбият сърцето им, но стават неутешимо тъжни. След раздялата ще направят така, че никога повече да не ви проговорят. Ще се уверят в две неща: никога повече няма да ви срещат и никога няма да позволят да разбият сърцето им отново.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама