Остроумни зодии, които могат да ви „затапят” с едно изречение


Остроумни зодии, които могат да ви „затапят” с едно изречение
Снимка: iStock/Guliver

Има хора, които са умни, а има и такива, които са толкова интелигентни, че лесно могат да ви надхитрят при всякаква ситуация. Сещате се – понякога се налага да положим усилия, за да се включим в дълбок разговор, а друг път просто „затапваме” някого само с едно изречение. Днес няма да сравняваме коефициенти на интелигентност, а ще ви кажем кои са най-остроумните зодии, майстори на словото, на които мисълта им изпреварва всички събеседници.

Водолей

Водолеите са известни със своята креативна интелигентност, виждайки отговори и решения, които другите хора често пропускат. Те могат да останат спокойни и емоционално необвързани, когато нещата се нагорещят. Водолеите са непредсказуеми, така че е предизвикателство да разберете какво точно ще кажат или предприемат. Едно е сигурно – винаги трябва да сте нащрек.

Козирог

Козирозите имат толкова много страхотни качества - мъдрост, търпение и способност да работят неуморно. Ето защо е лесно да забравите колко остроумни и духовити могат да бъдат. Ако Козирогът иска да надхитри някого, той ще играе дълго, ще слуша, ще се прави, че всичко е наред и в един момент – бам, изненада! Те не се нуждаят от незабавно удовлетворение, когато знаят, че в крайна сметка ще излязат победител, предпочитат първо да „изпотят” противника.

Стрелец

Един разговор със Стрелец е напълно достатъчен, за да разберете колко остър е умът им. Те са склонни да са много откровени, имат силно чувство за правилно и грешно и са много уверени. Ако някой заплашва неговата увереност, Стрелецът може да се почувства принуден да докаже интелектуалния си капацитет, но по доста забавен, леко хаплив начин, без да обижда директно събеседника си.

Телец

Телците са умни и не се отказват. Ще продължат да „ровичкат”, докато не получат това, което искат. Когато на един Телец му писне от вас и реши да ви „затапи”, знайте, че са разгледали всички възможни сценарии.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама