От какво се нуждае всяка зодия, за да се справи с „лошите дни“


От какво се нуждае всяка зодия, за да се справи с „лошите дни“
Снимка: iStock

Може би си имате специална рецепта, с която борите кофти настроението - готина комедия, голям шоколад, правене на курабийки или вино с приятелка? Ако обаче все още не сте намерили вашия „лек“ срещу лоши дни, пробвайте според зодията.

Овен: Физически упражнения

Тичане в парка, групова тренировка или пък традиционен фитнес – Овенът трябва по физически начин да „изведе“ натрупалия се стрес.

Телец: Глезене

Когато има лош ден, Телецът знае, че най-доброто нещо, което може да направи за себе си, е да се поглези. Независимо дали това ще се случи в СПА центъра, във фризьорския салон, или в мола, лошият ден няма да се заържи дълго, след като похарчи малко пари за себе си.

Близнаци: Забавна компания

Известно е, че Близнаците са социални същества и макар да са независими и често самодостатъчни, те почти винаги имат основна група хора, с която общуват на дневна база. Когато имат лош ден, представителите на тази зодия не се колебаят дори за миг, преди да съберат компанията.

Рак: Споделяне с любим човек

Раците са свикнали да бъдат закрилници, така че не винаги им е лесно да кажат, когато преживяват труден период. И все пак, ако имат доверен любим човек, всичко, от което наистина се нуждаят, е да изговорят емоциите си.

Лъв: Галене на егото

Макар Лъвовете обикновено да имат достатъчно увереност за всички зодии, взети заедно, това не означава, че са имунизирани към лоши дни. Когато се е чувстват зле, не е странно, че самочувствието им страда първо. Би им помогнало да чуят от някой друг за техните добри качества.

Дева: Планиране на остатъка от деня

Девите имат различен подход, когато става дума за „лоши дни“. Макар да не са в състояние да променят кофти нещата, те поне могат да опитат да извлекат най-доброто от останалите часове на деня.

Везни: Чистене и подреждане

При Везните всичко зависи от конкретната ситуация. Понякога търсят рамо, на което да поплачат, но друг път предпочитат да се изолират от света, опитвайки се да вкарат в ред дома си, защото поне там имат пълен контрол.

Скорпион: Самостоятелно бягство

Един истински Скорпион би се изкушил и да се затвори в дома си, когато се бори с труден момент. Въпреки това, по-голяма вероятност има да предприеме пътуване сам – да отиде някъде, където никой не знае името или проблемите му.

Стрелец: Купон до зори

Те не се страхуват да излязат сами, в случай, че е средата на седмицата и няма кой да им прави компания. Стрелците просто искат да „проветрят“ ума си със силна музика и още по-силно питие.

Козирог: Ретроспекция на постиженията им

Козирозите се славят със силна воля, тоест без проблем оказват натиск върху себе си и се справят с лошите дни доста лесно. Всеки път, когато им стане напрегнато, те си напомнят за всички неща, които са постигнали и настроението им веднага се оправя.

Водолей: Философски размисли

Въпреки че може да не им е приятно да признаят, когато имат проблем, Водолеите също имат свои механизми за справяне със стреса. Те обичат да анализират всяка ситуация и да я преплитат с различни философски теории.

Риби: Внимание от близките

Риби имат известна репутация на затворени хора, които често живеят в собствения си свят. Бъдете сигурни, че Рибите не биха притеснили близките си, споделяйки тревогите и проблемите си, но пък биха се зарадвали, ако някой ги „провери“ как са.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама