Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп 13 – 19 ноември


Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп 13 – 19 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Разберете дали планетите са на ваша страна в любовта за периода 13-19 ноември. Ето какво казват звездите за връзката ви.

Овен

Ако сте сами и нямате партньор, тази седмица може да започнете да се съсредоточавате повече върху намирането на правилния човек. Ако се чувствате готови, напълно е възможно да се появи страхотна възможност за положителна промяна в любовния ви свят.

Телец

Вие определено сте ударили джакпота с вашата връзка! Вероятно вече се наслаждавате на сладки, любящи вибрации с някой специален човек. Тази седмица ви очакват звездни и романтични мигове. Никога не сте се чувствали по-добре в любовен план.

Близнаци

Все още нямате гадже? Сега е най-добрият момент да привлечете любовта към себе си. Работете върху себе си и развиването на духовното, емоционалното и физическото си състояние. Бъдете грижовни към себе си и към всички останали.

Рак

Вие сте благословени! Имате специално магическо привличане към любовта. Можете да се благодарите на щастливите и експанзивни мигове, които ви предстоят тази седмица.

Лъв

Романтиката, за която мечтаете от доста време, вече е пред вас. Истинската любов е вашият смисъл, който търсите. Определено очаквате от партньора си стабилни и сериозни отношения.

Дева

Разговорите за любов, взаимоотношения и интимност никога не са били по-лесни. Изведнъж се чувствате така, сякаш всички стени между вас и партньора ви се сриват и вие сте готови да разкриете това, което наистина мислите, чувствате един към друг.

Везни

Тази седмица ви очаква важен разговор с вашия любим, който ще има изключително положително влияние върху развитието на връзката ви. Въпреки че поведението на партньора ви може да ви се струва странно, не се втренчвайте в това, а се настройте на добри вълни.

Скорпион

Скорпиони, вие буквално сте най-щастливият знак на цялата земя тези дни. Определено се чувствате уверени, обичани и щастливи. Тази седмица любовните перспективи пред вас ще блеснат още по-ярко и отпреди.

Стрелец

Може да имате таен почитател и тази седмица ще разберете кой е той. Ако сте обвързани, помислете повече за партньора си, защото вашата връзка има нужда от интимност. Предстоят ви интересни мигове в интимен план.

Козирог

В социалния ви кръг ще се появят нови, интересни лица, които ще ви направят добро впечатление. В романтичен аспект ви очаква хубава перспектива. Може би ще срещнете някой, който ще спечели сърцето ви.

Водолей

Вашият любим може да бъде инструментът ви за професионалното ви изкачване тези дни. Тази седмица любовта и бизнесът ще вървят ръка за ръка. Късметът и в двете отношения ще ви сполети.

Риби

Има много причини да се влюбите в някого. Тази седмица, ако сте в една връзка, вие сте достатъчно благословени, за да бъдете с някого, който цени ума колкото тялото ви. Вашият партньор е този, който ви дава сила и вдъхновение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама