Седмичен хороскоп за 12-18 ноември


Седмичен хороскоп за 12-18 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица не изневерявайте на методите си. Може да вкарате малка промяна, но тя не трябва да променя начина ви на действие в работата. В личния живот може да се появят някои въпроси за спешно разрешаване. Всички срещи, случили се в сряда, ще протекат над очакванията ви. В петък бъдете предпазливи към здравето си. През почивните дни не започвайте нова дейност.

Телец

Тази седмица мълчанието няма да решава проблемите, а само ще ги отлага. Най-добре не влизайте в открит спор, особено във вторник. В сряда не бързайте да си тръгвате по-рано от офиса, защото може да изникне спешна задача и да стане ясно, че сте решили да съкратите работния си ден. Четвъртък и петък ще бъдат най-успешни в служебно отношение. През почивните дни не предприемайте дълги походи или други дейности, свързани с голямо натоварване.

Близнаци

Най-важната ви задача през седмицата ще бъде да се преборите с емоциите си и да намалите до минимум тяхната прекалена изява. В работата ви очакват сериозни предизвикателства и сега хладнокръвието ще ви бъде от полза. В средата на седмицата е добре да обърнете внимание на семейството, особено ако имате деца. Финансов проблем може да отмени планирано пътуване през почивните дни.

Рак

Тази седмица ви предстои сериозна битка. Със самите вас. Положението не ви устройва, но вие сте тези, които имате претенции. Застрашени сте отсрещната страна изобщо да не приеме забележките ви и да ви прати надалеч. Рискувате да развалите трайно отношения си, ако не предприемете сериозни действия. По себе си. Ако имате възможност, си вземете отпуска, за да можете на спокойствие да подредите мислите и приоритетите си.

Лъв

Тази седмица може да сте сигурни, че с критика и налагане на мнение няма да се получи нищо. Опитайте се да разберете причините и мотивите за начина на мислене на останалите. Не показвайте неприязън и не осъждайте. Намерете начин да стигнете до компромис. В петък изключете дори минимална проява на агресия в общуването. Само приятелски настроено изказване може да реши даден проблем, другото само ще го изостри.

Дева

Тази седмица посветете на грижите за външния вид и здравето. Направете си профилактични прегледи, особено ако не сте ходили на лекар през последната година. Спазвайте стриктно указанията на специалистите. Тогава смело може да пристъпите и към приятните неща, щом сте се убедили, че никакви здравословни проблеми не ви очакват. В края на седмицата прекарайте повече време с роднини, посетете родителите си.

Везни

През тази седмица не предприемайте инициативи. Сега е момент, в който е най-добрите да стоите от страни и да надзиравате, да давате съвети, наставлявате, но не и да взимате участие. Много важно е да давате мнението си само, когато ви го искат. Може би ще ви е трудно в началото, но ако се доверите на колегите си, ще видите, че нещата много бързо ще влязат в ритъм. 

Скорпион

През тази седмица с изненада ще установите, че обстановката около вас се е променила. Пропускът е ваш, но имате време да се адаптирате. Най-важното е да излезете от света на илюзиите си и да приемете, че не може да въздействате на всичко около вас. Погледнете на ситуацията, като на шанс да си дадете една по-дълга почивка. Наблегнете на подобряването на атмосферата в дома ви и се погрижете за здравето си.

Стрелец

През тази седмица не оставайте на едно място, както в преносен, така и в буквален смисъл. Всяко забавяне може да ви докара мисли, които да ви върнат назад. В сряда пазете парите си, а най-добре не излизайте с голяма сума пари и проверете дали сте заключили добре дома си. В петък ви очаква романтично приключение, което може да прерасне в нещо повече. Позволете си да мечтаете с размах.

Козирог

През тази седмица направете повече за присъствието на изкуството в живота ви. Посещение на културно мероприятие ще допринесе съдбоносно за установяване на нови контакти и познанства, заздравяването на връзки и отношения. През цялата седмица избягвайте рутината. В личните отношения имате нужда от глътка въздух. Опитайте се да си осигурите няколко дни самостоятелност.

Водолей

Тази седмица всичко, с което се захванете, ще се случва по най-добрия начин. Затова се заловете с най-трудните задачи. Сега те ще ви отнемат минимално сили, нерви и време. Не би било разумно да пропуснете тази възможност. В средата на седмицата ще получите приятно потвърждение на това, че сте наистина специален за човека, когото обичате. Подарете си незабравим уикенд с изненадващо пътешествие.

Риби

Тази седмица ще бъде истинско предизвикателство за вас. Назряват промени под външен натиск и не се чувствате добре в кожата си. Компромисно решение е възможно, но никой не може да каже кога ще се стигне до него. Не се колебайте да прибегнете до практики като медитация или другия дейности, за да се разтоварите от напрежението си. Мислете за здравето си преди всичко.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама