Седмичен хороскоп за 18-24 май


Седмичен хороскоп за 18-24 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица може да постигнете много. Това ще стане само, ако разчитате на вашите собствени сили. Всяка помощ сега може повече да навреди, отколкото да помогне. Опитайте се да устоите на изкушение. В сряда ви очаква добра новина, свързана с бизнеса ви. В петък не проявявайте прекалена суета. През почивните дни се опитайте да се откъснете от всичко с помощта на природата и хубавата музика. Не прекалявайте с алкохола.

Телец

През тази седмица не се опитвайте да докажете превъзходството си над половинката ви. В любовта тази игра е забранена. Освен това не позволявайте на ревността да ви заслепи. Очаква ви активна кореспонденция, срещи с различни хора, кратки пътувания. Още от първия ден трябва да запретнете ръкави и да започнете на пълна скорост. Всяка минута е важна, за да може да реализирате плановете си. В сряда си легнете рано, тъй като четвъртък ще е най-натовареният ви ден.

Близнаци

Седмицата не обещава нещата да се случат лесно. Събития обаче няма да липсват. Опитайте се да сдържате недоволството си, особено в края на периода. Проявете повече внимание към проблемите на партньора ви. Отдавна чакате награда за усилията ви и съвсем заслужено ще получите своята нова доза самочувствие. Мнението ви ще е търсено и закон за другите. Важното е да запазите връзка с реалността и да не се възгордявате, за да не слезете прекалено бързо от пиедестала, на който се намирате в момента.

Рак 

Разногласията не винаги трябва да прерастват в спор. Това е напразно губене на време. Конфликтът между вас и партньорът ви изобщо не е толкова сериозен, колкото се опитвате да го представите. Нека чуждите истории не ви съблазняват толкова много. Съобразявайте се с интересите на деловите си партньори и не се борете на всяка цена да стане вашето. Седмицата е важна за това да обърнете повече внимание на здравето си, особено ако имате проблеми със зъбите.

Лъв

През тази седмица не пришпорвайте събитията. За всичко си има време. Вслушайте се в интуицията си и направете така, както ви подсказва сърцето. Ако имате възможност отложете изпълнението на по-сериозните задачи за друг период. Сега време да въвеждане на ред в личните отношения и творчество. Възможно е да бъдете зарадвани с новина, свързана с партньора ви. Той ще има успех, който ще засегне и вас в положителен смисъл, така че не ревнувайте.

Дева

През тази седмица ще сте настроени бойно на любовния фронт. И ще успеете да спечелите битката. Опитайте се да не проявявате капризи и да не дразните любимия човек. Поне не толкова скоро след началото на връзката ви. Смело правете планове за бъдещето. В личен план е добре да се придържате към принципите си. Четвъртък ще е ден, в който ще бъдат подложени на изпитание дълбочината и искреността на отношенията ви с партньора.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама