Седмичен хороскоп за 20 - 26 август

  • Седмичен хороскоп за 20 - 26 август
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 20.08.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

През тази седмица имайте вяра на себе си. Може да получите страхотни съвети и предложения за помощ, но те няма да са ефективни в дългосрочен период. В личен план се предпазвайте от грешки, породени от експанзивни решения. В здравословно отношение не пренебрегвайте водата в жегите. 

Телец

През тази седмица може да нахлуят спомени, които да развалят настроението ви. Ситуацията, в която се намирате не е толкова безизходна, за да се отчайвате. Просто сте в момент, в който е най-добре да сте в почивка. Всяка активна дейност ще ви е трудна и няма да доведе до особени резултати.

Близнаци

През тази седмица е много важно да не напускате мястото, което заемате в работата, у дома, в живота. Моментът не е подходящ за промени, колкото и да имате нужда от повече раздвижване. Ако не може да издържите на еднообразието направете разместване на мебелите в дома ви.

Рак

Тази седмица ще бъде изключително наситена откъм събития, както в служебния, така и в личния живот. Много от претенциите на партньора ви са заради негови съмнения, които ако бъдат разсеяни ще се радвате на изключителна хармония. В работата не се колебайте да искате повече от началниците си. 

Лъв

През тази седмица ви очакват непредвидени промени. Не бързайте да се разстройвате. Това е необходимата почивка, от която имате нужда и промяната, която ще промени важни аспекти в живота ви. Всичко, което ще се случи ще е за добро, макар да не го усетите веднага.

Дева

Тази седмица е чудесна за забавления. Опитайте се да останете сами и да реализирате идеите си, които вече чакат прекалено много време да бъдат осъществени. Прекаленото съобразяване с останалите може да предизвика сериозен вътрешен протест, който да предизвика конфликт с дълготрайни последици.

Везни

През тази седмица ще трябва да действате светкавично. Събитията ще се развиват бързо и ще бъдете напълно способни да се включите ефективно в процеса, колкото и невероятно да ви се струва. Включете автопилота и може би ще ви бъде по-лесно. Не се колебайте да се обърнете за помощ към приятели.

Скорпион 

През тази седмица ви очаква голяма промяна в личния живот. Предстои ви сериозен разговор с партньора ви, по време на който ще стане ясно какъв е статутът на връзката ви. Не си затваряйте очите за нещата, които не ви харесват. Съществува риск да се превърнат в рутина, която да ви затрупа. 

Стрелец

През тази седмица задачата ви ще бъде да не задържате отрицателни емоции в себе си. Всеки има причина да се сърди на някого, но има и много положителни моменти. Изберете тях, за да не станете жертва на отрицателните емоции. Предстоят ви нови запознанства, по-добре е да сте усмихнати и добронамерени.

Козирог

Предстои ви пътуване, което ще промени живота ви. Ако от дълго време не се чувствате добре, не се колебайте да  предприемете драстични мерки, за да добавите повече живот в дните си. Имате нужда да скъсате с миналото и това е моментът.

Водолей

През тази седмица ще трябва да докажете оказано ви доверие. Нямате право на пропуск или забавяне. Не се иска кой знае колко от вас, така не отлагайте. На карта са заложени важни отношения. В здравословно отношение помислете кои нездравословни храни бихте могли да изключите от менюто си.

Риби

През тази седмица се вслушвайте в интуицията си. Ако усещате, че емоциите ви взимат връх не предприемайте никакви действия или поне изчакайте няколко часа. Понякога е най-добре да се запази достойно поведение и мълчание, отколкото да се отговаря на ниски действия.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.