Седмичен хороскоп за 25-31 май


Седмичен хороскоп за 25-31 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица пред вас ще се открият нови хоризонти. Във вторник се постарайте да сте на първа линия. Сега е много важно да изпреварите конкуренцията. В сряда и четвъртък ще се наложи да направите някои отстъпки в личния живот, ако искате да има мир и спокойствие. Ако пък държите на своето, ще трябва да понесете последиците.

Телец

През тази седмица ви очаква много красота. Ще бъдете обградени от всичко и всички, които сте искали. Малко вероятно е нещо да не се получи по ваш вкус. След като се насладите на полученото, ще е добре да се замислите как да се отблагодарите за това. Не забравяйте за принципа на баланса, на който се крепи всяко щастие.

Близнаци

През тази седмица е добре да сте щедри към близките си. Сега те ще се нуждаят изключително много от вашата подкрепа. В средата на седмицата не се подавайте на обещания за лесна победа. Много по-добре ще бъде да сте наясно със силите си вместо да се опирате на илюзиите. В края на периода не пренебрегвайте молба от страна на приятел.

3 АБСОЛЮТНО ГРЕШНИ МИТА ЗА БЛИЗНАЦИТЕ

Рак

През тази седмица шансът ще е на ваша страна. Имате възможност да постигнете много в лично отношение. Ще получите и своето възмездие в партньорските отношения, точно в момент, когато си мислите, че по-зле не може да бъде. За целта не споделяйте много от това, което сте замислили. Петък е добър ден за контакти с хора, които биха могли да ви свържат с други в търсенето на нова работа.

Лъв

През тази седмица е възможно нервите ви да не издържат и ще ви бъде много трудно да сдържате емоциите си. Тогава трябва да сте по-отстъпчиви и мъдри, което ще ви помогне да разсеете облаците, които са се струпали над главата ви. В края на периода задължително прекарайте в истинска почивка – никаква домакинска работа или проверяване на служебната поща.

Дева

Седмицата няма да е една от най-спокойните, така че запасете с достатъчно положително мислене. Вероятен е конфликт с приятели, както поради лошо стечение на обстоятелствата, така и поради негово несдържано поведение или и двете. В тази ситуация запазете спокойствие и не горете мостовете зад себе си. Знаете, че ще мине време и кавгата ще се забрави, но лошите думи, може би, не.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама