Седмичен хороскоп за 29 юли - 4 август


Седмичен хороскоп за 29 юли - 4 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица ви очаква приятна изненада в личен план. Вашата задача ще бъде да не пропилеете шанса си и да покажете, че заслужавате цялото доверие, което ви е оказано. В средата на периода не правете компромиси с честността и морала, каквото и да ви струва това. Ако все още не сте излезли в почивка, в събота и неделя си подарете максимален вариант за разпускане.

Телец

Тази седмица оставете всичко материално зад гърба си. Сега не е време за сметки. Ако вече се наслаждавате на вашата почивка, обърнете повече внимание на природата. Необвързаните от вас ще имат невероятни романтични моменти. Сега ви е паднало да се забавлявате, но не забравяйте за предпазните мерки. В края на периода е добър момент да направите равносметка за постигнатото до тук и какво още има да наваксвате.

Близнаци

Тази седмица ви очаква сериозен растеж в професионалната област. Ще имате възможност да заемете ръководна позиция. В средата на седмицата си позволете да обичате, страдате и да се радвате. Изживейте емоциите си в пълната им палитра. През почивните дни се отдайте на нещо нетипично и необикновено за вас.

Рак

През тази седмица не правете компромиси със здравето си. Много е важно да не се самолекувате и да не си поставяте диагнози. Потърсете специалист, дори да сте в отпуска. Не се колебайте да се обадите по телефона, за да се консултирате как ще е най-удачно да постъпите. В личен план ще имате пълна подкрепа от страна на партньора си.

Лъв

Тази седмица повечето от проблемите ви ще бъдат преодолени без почти никакви усилия от ваша страна. Вероятно е успешно пътуване или подготовка за него. В четвъртък може да се наложи да вземете важни решения. В петък ще ви хрумнат интересни идеи. Опитайте се да не ги отхвърляте веднага, някои от тях ще бъдат полезни. В семейството ви имат нужда от вашата подкрепа и мъдър съвет - не ги отказвайте.

Дева

Сега е момент, в който да се замислите за бъдещето си. Не отлагайте важни решения. Почивният сезон ще ви даде повече оптимизъм и надежда, от които имате нужда, за да вземете правилното решение. Потърсете истината в себе си и не се влияйте от чужди мнения що се отнася до ваши лични проблеми.

Везни

Тази седмица ще трябва да поддържате високо професионално ниво, дори ако мислите ви са по-заети с лятната ваканция. Последователността в действията ви ще спомогне за спечелването на благоволението на началниците ви и ще укрепи добрите отношения с тях. През втората половина на седмицата не са изключени споровете в семейството.

Скорпион

През тази седмица ще ви омръзне да изпълнявате рутинни действия. Опитайте се да достигнете до ново ниво. В средата на периода ще бъдете много продуктивни. Не се страхувайте от препятствията, които ще възникнат по пътя ви, те са напълно преодолими. В сряда може да получите добри новини. В петък се опитайте да намерите време да общувате с роднини. Проектите, започнати в събота, ще бъдат успешно завършени.

Стрелец

Тази седмица е препоръчително да натрупате определено количество реализъм, да намалите прекалените професионални амбиции и да действате по-предпазливо. В сряда не трябва да предизвиквате конфликтни ситуации, да закъснявате за работа и да нарушавате сроковете и споразуменията. В четвъртък може да попаднете в сложна ситуация. Малко повече дисциплина ще ви помогне да излезете с лекота от нея.

Козирог

Тази седмица търпението и издръжливостта ще ви позволят да покажете на другите най-добрите си качества. Вашата непредсказуемост е очарователна, но понякога може да бъде досадна. В сряда не разчитайте на минали постижения и късмет. В петък не се опитвайте да разрешавате собствените си проблеми и проблемите на другите хора веднага, в противен случай до края на седмицата ще се почувствате слаби.

Водолей

През тази седмица ще бъдете най-желаната компания за веселия. Все пак не прекалявайте със забавленията, ако все още не сте излезли в отпуска. Планирайте само истински важните неща, за да не изпитате разочарование, ако нямате време да направите нещо. Звездите ви предвещават много приятни мигове и впечатления в края на периода.

Риби

През тази седмица ще бъдете силно дисциплинирани и целенасочени. Сега е важен период, който ще ви позволи да разкриете професионалните си възможности. Опитайте се да бъдете максимално фокусирани и не губете силата си за дреболии и притеснения. В сряда избягвайте конфликти и кавги. Също така забравете за подозрителността и съмненията си. Вашата увереност и спокойствие ще ви гарантират безспорния ви успех.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама