Седмичен хороскоп за 31 декември - 6 януари

  • Седмичен хороскоп за 31 декември - 6 януари
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 31.12.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

Мнозина ще искат да се заразят с оптимизма ви и способността ви да не се подавате на лошите мисли. Тези умения ще ви спечелят много приятели. Посрещнете Новата година с разумна надежда и вяра, че вече във вас са останали само най-добрите и шлифовани качества. 

Телец

Това е седмица, в която творческият ви потенциал ще бъде разгърнат в максимална степен. Не се колебайте да оставите рутинните си задължения по дома, за да се отдадете на своите мечти и стремежи! 

Близнаци

Тази седмица вашата готовност за компромиси ще ви помогне да спечелите повече, отколкото предполагате. Много е важно да сте наясно с истинските си желания, а не само да се придържате към гордостта си. Пазете здравето си, не е задължително да изпивате и изяждате всичко, което ви се предлага! 

Рак

Новата година ще ви посрещне с ролята на герой, която вие сте постарахте да спечелите. Сега можете да се отпуснете малко, но без да губите от възможностите си и без да забравяте, че поддържането на даден образ е всекидневна работа и развитие. 

Лъв

Тази седмица ще сте от малцината, които са наясно, че понякога празниците са един обикновен ден. Все пак направете удоволствието на близките ви да сте в добро настроение. После бъдете незаменимия помощник за влизане в нормален ритъм. 

Дева

Тази седмица ще ви дари с невероятна творческа енергия. Не се колебайте да се отдадете на изкуството, дори с риск да развалите перфектния ред в дома си. Подарете си възможност да не сте съвършени и да откриете очарованието на това. релакс

Везни

Това е седмица, в която някой ще се опита да ви извади от равновесие. Посрещнете с усмивка всяко предизвикателство и не си слагайте на сърцето лоши думи. Сега е време за разтоварване от всичко, което ви пречи да вървите напред. 

Скорпион

През тази седмица всичко, което се случва, ще бъде изцяло във ваша полза. Оставете събитията да се развиват без вашата намеса и се насладете на приятните резултати. Сега, колкото по-малко искате, толкова повече ще получите. Не настоявайте за нищо и ще имате всичко.

Стрелец

Седмицата ще ви даде много възможности за разнообразяване на ежедневието ви. Не ги отхвърляйте само защото са ви непознати или имате съмнение как ще протекат нещата. Втурнете се в новото предизвикателство и бъдете щастливи, че имате тази възможност. Освен това не се подавайте на тъжни мисли и равносметки само защото идва Новата година, а просто се насладете на празничното настроение. 

Козирог

Това не е седмица, в която да преследвате хрумнали ви идеи. Колкото и енергия да имате, обстоятелствата не са на ваша страна и няма как да реализирате замисленото. Това не означава да оставите всичко, а търпеливо да изчакате да премине празничната истерия. 

Водолей

От вас ще се очаква да сте душата на компанията. Много е вероятно да нямате настроение за това, но с много малко усилие бихте могли да допринесете за това всички около вас да се забавляват. В личен план ще се почувствате обичани и ценени - какво повече ви трябва!

Риби

Това е седмица, в която да приключите започнатото от изминалите дни. Мълчанието е злато и все повече ще разбирате ценността му. Ако нещо толкова много ви измъчва, може да го запишете или претворите с помощта на друг вид изкуство. Посрещнете Новата 2019 година с по-малко очаквания, с повече мисъл за това, какво вие искате и кое е най-доброто за вас!

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.