Седмичен любовен хороскоп 3-7 юни


Седмичен любовен хороскоп 3-7 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

За съжаление, в любовен план седмицата ви няма да бъде нито лесна, нито особено спокойна. Възможно е да носите негативните си емоции от работа вкъщи и това да рефлектира върху половинката. Внимавайте с тона.

Телец

Не е изключено да се чувствате една идея по-напрегнати по отношение на любовния ви живот. Възможно е различията между вас и любимия човек да нарастват, а с това и чуденето дали можете да продължите напред заедно.

Близнаци

За обвързаните Близнаци седмицата ще е ползотворна, за отворен диалог с партньора по теми, които не са обсъждали по-рано. Ще бъдете приятно изненадани от комуникацията помежду ви.

Рак

Хармонията в любовта ще бъде нарушена и за представителите на зодия Рак. Ще се чувствате сякаш не можете да се доверите на партньора.

Лъв

Лъвовете могат да се подготвят за една емоционална седмица. Може би началото няма да е особено обещаващо, но към края на седмицата цялата енергия, вложена в спорове и разправии, ще намери поле за изява в спалнята.

Дева

В момента сте нагледното доказателство за това, че мъжете са от Марс, а жените от Венера. Сякаш говорите на различни езици, а още по-лошото е, че и искате коренно различни неща.

Везни

За Везните звездите обещават спокойна и хармонична седмица. Може би ще имате повече свободно време, защото ще прекарвате наистина всяка свободна минута с половинката.

Скорпион

Скорпионите са на гребена на вълната, но най-вече на сексуалната. Либидото им е във вихъра си, но не бива да бъдат твърде агресивни в желанията си.

Стрелец

Ако се надявате да вдъхнете нов живот във връзката си, имате късмет. Отваря ви се възможност да се преоткриете на едно много дълбоко ниво.

Козирог

Обвързаните представители на зодията ще споделят своите чувства с половинката. Времето, прекарано заедно, ще ви носи приятни емоции, така че не го подценявайте.

Водолей

Чувствате се секси и уверени. Тази промяна, колкото и да е лична, влияе много и на интимните ви отношения, така че продължавайте в същия дух.

Риби

Хармонията във вашата връзка ще бъде нарушена от приятел или човек, когото приемате за близък. Той ще изрази негативно мнение по отношение на половинката ви. Не се затваряйте в себе си и не изпадайте в състояние на анализ.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама