Седмичен любовен хороскоп за 11-15 ноември


Седмичен любовен хороскоп за 11-15 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През новата седмица е важно да работите върху подобряването на комуникацията. Ще се почувствате принудени да говорите, колкото и да се опитвате да избягате от сериозните теми. Добрата новина е, че партньорът ще разбере всичко, което се върти в главата ви.

Телец

Някои от вас може би са останали разочаровани от половинката или просто са имали твърде високи очаквания. Новата седмица обещава синхронизиране, стига да сте достатъчно открити в комуникацията си.

Близнаци

Обвързаните Близнаци ще имат шанса да се реваншират за всичко, което са казали, направили или не са изпълнили като обещания. Ще си дадете сметка колко много държите на човека до вас и как неговото щастие рефлектира върху вас.

Рак

За Раците седмицата се очертава доста заета в работно отношение и няма да имат особено желание за романтика. Опитайте се да избягате от рутината поне за малко и създайте красиво изживяване за вас и половинката, колкото и малко да е то – домашно приготвена вечеря или театър.

Лъв

Таз седмица се очертава малко трудна за вас, но е важно да преминете през нея с висока вдигната глава и спокойствие. Семейните задължения и работата ще са главните виновници за липсата на романтика.

Дева

На този етап двамата с партньора искате съвсем различни неща от връзката си и от живота като цяло. Помислете си дали е по-добре да избягате в различни посоки, или да преодолеете пропастта, хванати ръка за ръка.

Везни

Везните, които са във връзка, ще имат голям напредък в отношенията с любимия човек и най-вече в комуникацията. С малко думи ще успеете да отгатнете желанията на партньора.

Скорпион

Временни финансови затруднения ще са в състояние да ви развалят настроението. Ако успеете да се дистанцирате от тази нестабилност и бъдете креативни, звездите ще бъдат благосклонни към любовните ви взаимоотношения.

Стрелец

Всичко, свързано с любовта, ще бъде фокус на вашето внимание през тази седмица. Мислите повече за минали неща, а не се концентрирате в настоящето, което е грешка. Живейте тук и сега, без да обръщате глава назад.

Козирог

Новата седмица за Козирозите няма да бъде особено вълнуваща. Представителите на зодията ще се занимават с битовизми, особено тези, които правят промени по дома си.

Водолей

Подобно на Стрелците, Водолеите също са обърнали гръб на настоящето. Вместо да се наслаждавате на това, което имате в живота си към днешна дата, вие предпочитате да мислите за това, което бихте искали да ви се случи или което някога сте имали.

Риби

Много Риби ще се замислят дали партньорът им е това, което искат в любовта. Не мислете толкова за плюсовете и минусите в половинката, а за това как ви кара да се чувствате и дали сте щастливи. Не всичко е черно и бяло.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама