Седмичен любовен хороскоп за 21-25 октомври


Седмичен любовен хороскоп за 21-25 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През новата седмица ще се чувствате уверени в собствените си способности, ще се радвате на завидно самочувствие, а това несъмнено ще повлияе позитивно на връзката ви.

Телец

Подарете си време – това е най-доброто, което можете да направите през тази седмица. Останете насаме с мислите си и да си дайте сметка какво точно очаквате от живота си на този етап.

Близнаци

Жаждата ви да предизвиквате себе си, да изпитвате нови емоции и да се впускати в приключения може да се окаже доста опасна, особено ако сте във връзка. Не е изключено да се заплетете в неочаквани любовни сюжети.

Рак

Раците са заседнали в емоционален капан, от който нямат представа как да се измъкнат и определено имат нужда от чужда помощ. Не се срамувайте да поискате съвет или подкрепа от вашите близки.

Лъв

Не се притеснявайте да говорите за чувствата си, бъдете искрени в отношенията си, смело споделяйте планове и мечти за бъдещето с половинката и седмицата ще се е повече от прекрасна.

Дева

Ако имат такава възможност, Девите със сигурност ще предпочетат уюта на собствения си дом през идната седмица. В главата им се въртят мисли, свързани единствено с подреждане, чистене и т.н. Замислете се за хоум офис.

Везни

За съжаление, новата седмица не вещае нищо особено вълнуващо за Везните. Има доста сериозни предпоставки за скандали и недоразумения, което ужасява всички представители на зодията.

Скорпион

Пскорпионите ще се радват на нестихваща подкрепа от страна на партньора. Едва ли ще имате разногласия, които не можете да разрешите бързо и безпроблемно.

Стрелец

Насочете вниманието си към работните ангажименти, защото ще пожънете успехи. Любовта може да изчака няколко дни, а още по-добре би било, ако поискате съвет от партньора.

Козирог

Чувствата ви блуждаят, отговорите ви все не ви удовлетворяват, не сте сигурни за нищо, което определено ще предизвиква чувство на негисурност, дори да се намирате в дългогодишна връзка.

Водолей

Звездите съвсем няма да са безразлични към вашата особа, дори напротив. Задават се бурни страсти на хоризонта!

Риби

Няма да получите подкрепата, от която така имате нужда. Това ще довете до конфликти с партньора, които да прераснат в истински скандали.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама