Седмичен любовен хороскоп за 21-27 август


Седмичен любовен хороскоп за 21-27 август
Снимка: iStock/Guliver

Поставяме началото на седмицата с нови емоции и задачи, които отдавна чакат да бъдат решени. Не позволявайте на променливите ви настроение да вземат грешни решения вместо вас. Ето какво ви очаква в любовта през тази седмица.

Овен

Новата седмица ви предлага възможност за приключения, както сред природата, така и под завивките. Половинката ви отдавна ви готви изненада, която ще получите в средата на тази седмица. Не се замисляйте и пригответе багажа. Ще бъдете изненадани в много аспекти на връзката си.

Телец

Чувствате се уморени и се нуждаете от спокойствие, за да подредите мислите си. Не отблъсквайте човека до вас, а се обърнете към него. Той е най-добрият ви съветник и най-голямото успокоение. Отдайте се на ласки и тишина сред природата. Няма да повярвате, но любовта е най-добрия съветник.

Близнаци

Тишината на самотното легло ви е омръзнала. Напълно готови сте за нови изживявания, които да внесат малко адреналин в живота ви. Не отказвайте на предложението, което ще ви направят и напълно му се отдайте. Магията на любовта ще ви омагьоса към края на седмицата.

Рак

Приключенията в леглото с новата ви тръпка сякаш се изтъркват. Имате нужда да направите нова стъпка в отношенията си. Не се страхувайте да рискувате. Може би човекът срещу вас ще откликне на желанието ви да превърнете сексуалното влечение във връзка.

Лъв

Наясно сте, че освен сексуален партньор, човекът до вас е и най-добрият ви приятел. Опитайте да дадете малко въздух на връзката си. Общувайте и с други хора, които да разнообразят ежедневните разговори. Имате спешна нужда от това, в противен случай, рискувате да попаднете в омагьосан кръг, който бързо ще ви омръзне.

Дева

Разочаровани сте от връзката си и се чувствате предадени от любимия ви. Не позволявайте отрицателното ви настроение в момента да разруши връзката ви. Помислете добре преди да прибягвате към каквито и да било действия.

Везни

Чувствате се отпочинали след вълнуващия уикенд и сте заредени за началото на седмицата. Последните дни бях най-щастливите за половинката ви, така че не спирайте да и обръщате внимание. Всички изискват от вас да сте сериозни и отговорни, но не забравяйте нежността към половинката ви.

Скорпион

Готови сте за начало на ново връзка. Ентусиазирани сте и сте готови да се отдадете напълно, но чувствате товар, който не ви оставя на мира. Опитайте да си простите старите грешки и да излекувате раните си. Ако сте готови за нещо ново, първо изчистете всичко останало от живота си.

Стрелец

50 нюанса сиво определено успя да развълнува и двама ви. Преглътнете срама и експериментирайте. Оставете неудобството пред вратата на спалнята си и опитайте някои от сцените във филма. Ще останете изненадани от скритите си възможности.

Козирог

Проблемите във връзката ви взимат своя връх тази седмица. Чувствате, че не можете да издържите и минута повече в семейното ви жилище. Премерете минусите и плюсовете на връзката си и се пригответе за важното решение.

Водолей

За някои от вас, тази седмица ще бият сватбени камбани. Цялата еуфория покрай организацията ще ви дойде в повече и ще искате да избягате. Не позволявайте напрежението да отнеме удоволствието ви от дълго чакания ден.

Риби

Човекът, с който се срещнахте миналата седмица, ще промени живота ви изцяло. Забърквате се с дискретна личност, изпълнена с много изненади, които откривате малко по малко. Не отказвайте на нито едно от предложенията и се отдайте на магията около избраника ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама