Седмичен любовен хороскоп за 22-26 април


Седмичен любовен хороскоп за 22-26 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

В любовен план ви очаква една сравнително спокойна седмица. Няма да липсват разногласия, но в крайна сметка всеки спор ще приключва благоприятно.

Телец

Някакво съмнение, което се е загнездило у вас, може да застраши страстта в отношенията ви тази седмица. Възможно е умът ви да е ангажиран с роднина или някаква семейна ситуация.

Близнаци

Както се казва - "мерете си приказките", защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате. Единственото, което може да направите, е да държите емоциите си "под ключ".

Рак

Не е изключително приятелите ви да се окажат причина за вашето любовно щастие в началото на седмицата. Благодарение на тях, ще можете да погледнете на връзката си отстрани и да разберете от какво се нуждаете в любовта.

Лъв

Лъвовете ще намерят нови вдъхновения в работата си, но от това любимият човек ще се почувства застрашен. Важно е да комуникирате и да не оставяте ситуацията неразрешена.

Дева

Тази седмица любовният ви живот ще се развива не по начина, по който сте се надявали. И най-дребната ситуация има шанс да прерасне в яростен спор, който да остави във вас чувство на несигурност.

Везни

Въздържайте се от обещания, които не бихте могли да изпълните. Постарайте да оправдаете очакванията на любимия човек, ако все още държите на тази връзка.

Скорпион

Обвързаните Скорпиони ще се радват на подкрепата на любимия човек. Но не се отпускайте, защото не е изключено бъдете изправени пред ситуация, която да наруши хармонията ви.

Стрелец

Седмицата ще е белязана от борба за надмощие в любовен план. Не че някой от двама ви иска нещо конкретно, просто властта в семейните битки ще е водеща. Помислете дали да не направите крачка назад.

Козирог

Представителите на тази земна зодия могат да очакват повече страст в спалнята. Ще бъдете готови да освободите цялото напрежение, което потискате в себе си.

Водолей

Ако има ситуации, които изискат вашето внимание, отделете им го. През другото време се отдайте на приятни моменти с приятели, защото социалните дейности ще повдигнат настроението ви.

Риби

Интересна седмица предстои за влюбените Риби. Ще имате желание да правите промени и сте изпълнени с вдъхновение – това може да касае както външния ви вид, така и дома.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама