Седмичен любовен хороскоп за 24-28 февруари


Седмичен любовен хороскоп за 24-28 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица ще ви интересуват нематериални неща като духовно и емоционално израстване, например. Има реален шанс да стартирате нови начинания заедно с половинката, които ще се окажат идеални за развитието на отношенията ви.

Телец

Ще намерите спокойствие, хармония и пристан във връзката си. Може би най-накрая сте изяснили проблемна ситуация или спор и сега се чувствате много по-ценени от половинката си.

Близнаци

В любовния живот на Близнаците също ще възтържествува хармония. Всичко помежду ви ще се случва с лекота – както разговорите, независимо колко неприятни може да са те, така и преживяванията между завивките.

Рак

„Самотниците“ сред Раците могат да очакват добри романтични перспективи след сряда. Възможно е да срещнете някоя привлекателна личност, която ще ви дърпа сякаш с магнит.

Лъв

Комуникацията между вас и любимия човек ще бъде наистина взривоопасна и наситена с много скрити послания и закодирани съобщения. Общо взето, дори да сте в компания, само вие двамата ще знаете за какво говорите, така че просто се отдайте на емоциите си насаме.

Дева

Последните дни може да не са били перфектни на любовния фронт, но новата седмица ще ви се реваншира. Най-важното е, че ще постигнете така търсеното разбирателство, дори да има все още някои въпроси, които чакат решение.

Везни

Постарайте се да се възползвате на максимум от способността си да преговаряте и да внасяте спокойствие в напрегнатите ситуации. Споровете няма да донесат така жадуваните мир и хармония, така че по-добре ги предотвратите.

Скорпион

Либидото, самочувствието и настроението ви ще се повишат, така че ще бъдете още по-забележителни от обикновено. Независимо дали сте обвързани или не, очаквайте голямо внимание към вас от представителите на противоположния пол.

Стрелец

Ако искате да има раздвижване в любовния ви живот, ще трябва да „реставрирате“ социалния си. Заложете на нови места, пробвайте нови заведения, внесете разнообразие.

Козирог

След средата на седмицата ви очаква повече романтика. Бъдете смели и оставете съмненията настрана. Разкрийте чувствата си и бъдете откровени.

Водолей

Ако вие и вашият партньор напоследък сте преминали през поредица от спорове, свързани с финанси, очаквайте приятно развитие на нещата. Ще ви бъде по-лесно да разрешите проблемите, защото ще сте единни.

Риби

Имате смели планове и амбиции – може би покупка на имот, ремонт или екзотична почивка. Каквото и да е, звездите вещаят успехи и подкрепа от страна на партньора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама