Седмичен любовен хороскоп за 27-31 май


Седмичен любовен хороскоп за 27-31 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ако напоследък сте задържали мислите и думите си, това ще се промени през тази седмица. Ще почувствате нужда да говорите, да аргументирате решенията си, колкото и да ви е неприятно.

Телец

Призраци на бивши гаджета вещаят звездите за таз седмица. Не е изключено да преминете през редица разговори с бившата си половинка и това ще промени историята, ще ви даде нов поглед върху бъдещето и ще ви помогне да затворите страницата.

Близнаци

Обвързаните представители на зодията ще имат възможността да дадат втори шанс на това, което не са могли да осъществят като планове и обещания с партньора. Постарайте се, защото много често думите ви изпреварват ума и давате трудно изпълними обещания.

Рак

Пред вас има куп отговорности, както семейни, така и работни, и нямате особено желание за любовни забавления. Ще се справите със задълженията си, но ще трябва и да се реванширате на половинката.

Лъв

Възможно е а сте на прага на през труден период в любовта. Семейните задължения и работата ще са главните виновници за липсата на романтика. Все пак, постарайте се да мислите за бъдещето, планирайки лятна ваканция.

Дева

Финансови проблеми биха могли да попречат на романтиката и щастието ви. Не е изключено да се сблъскате с някои житейски разочарования, чиито решения трябва да бъдат взети и от двама ви.

Везни

Обвързаните представители на зодията ще имат голям напредък в отношенията с любимия човек и най-вече в комуникацията. Не крийте нищо един от друг, накрая ще се почувствате много по-леко, без тежест за неизказани думи.

Скорпион

Парични проблеми заплашват щастието и на Скорпионите. Опитайте се да бъдете по-креативни в желанията си за романтика, без да се налага да харчите много от бюджета си – пикник сред природата, събиране с приятели и настолни игри и т.н.

Стрелец

През тази седмица ще допуснете грешка – умът ви ще е „заклещен” в минали събития. Невъзможността за концентрация тук и сега е се отрази негативно на връзката ви.

Козирог

Време е да докажете, че можете да работите в екип точно толкова добре, колкото и да бъдете шеф. Хубавото е, че лесно ще взимате решения с половинката.

Водолей

Вместо да се наслаждавате на това, което се случва в живота ви, вие предпочитате да мислите за това, какво бихте искали да ви се случи. Време е да слезете на земята и да започнете да живеете в настоящето.

Риби

Някои Риби може би ще се замислят дали не заслужават нещо по-добро в любовта. Натрапчивите мисли ви преследват, но не взимайте прибързани решения под влияние на емоции.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама