Седмичен любовен хороскоп за 4-8 юни


Седмичен любовен хороскоп за 4-8 юни
Снимка: iStock/Guliver

Ето какво очаква всяка зодия в любовен план тази седмица.

Овен

Сексуалният ви живот е повече блян, отколкото реалност. Вероятно не получавате достатъчно внимание и ласки от любимия човек и това се дължи на обстоятелства извън вашия контрол.

Телец

Тази седмица определено няма да бъде най-романтичната ви, защото служебните задължения ще изместят от фокус любовта. Все пак, не се изолирайте напълно от половинката.

Близнаци

Имате големи очаквания към половинката си, когато става въпрос за споделяне на идеи или провеждането на дълбоки разговори. Партньорът ви с радост ще ви отдели нужното внимание, което ще ви зарадва.

Рак

Чувствате се готови да направите промени в любовния си живот. Това може да е задълбочаване на отношенията между вас и половинката ви или прекратяване на досегашната връзка.

Лъв

Ако скоро сте започнали нова любов, има шанс тя да прерасне в нещо истинско. Сега е моментът да изгладите всякакви недоразумения между вас и любимия човек.

Дева

Опитайте се да спорите по продуктивен начин и запазете добрия тон, в противен случай има опасност събитията да не се развият според очакванията ви.

Везни

Добре е да преосмислите вашите виждания за любовта и любовните взаимоотношения, може би имате твърде високи очаквания към партньора.

Скорпион

Чувствате се сексуално заредени и харизматични. Самочувствието ви ще повлияе положително на интимните ви отношения.

Стрелец

Ще имате нужда да разговаряте повече с партньора и да получите отговори на много въпроси, които ви вълнуват.

Козирог

Бъдете ясни в исканията си и помислете дали е добре да направите компромиси, защото любимият човек може да не разбере жертвата ви.

Водолей

Седмицата ще бъде романтична за онези от вас, които се намират във връзка. Моментът е подходящ за малки жестове или романтични изненади.

Риби

Тази седмица ще бъдете положително настроени към всичко, което се случва около вас и ще предизвиквате щастливи събития.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама