Седмичен любовен хороскпоп за 25-29 ноември


Седмичен любовен хороскпоп за 25-29 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Комуникацията няма да е силната ви страна през тази седмица, затова ако възнамерявате да обсъждате сексуалните си желания или проблеми с половинката, може да останете разочаровани. Ако искате нещо конкретно, по-добре го покажете, а не го казвайте.

Телец

Жадувате за нещо различно, ново и вълнуващо. Ако до този момент сте задържали в себе си своите емоции или съкровени желания, може би е крайно време да седнете на „кръглата маса“ с половинката и да поставите нещата.

Близнаци

Социалният ви живот ще е доста натоварен, възможно е да ви изкарва извън зоната на комфорт, но в положителна посока. Оставете се на течението, не се опитвайте да контролирате всичко и вижте какво ще се случи.

Рак

Ще се чувствате нетипично смели и активни и в любовта, и в социалния живот. Сякаш най-сетне се събуждате, грабвате живота и всичките му възможности.

Лъв

Чувствате се уверени в себе си, в половинката си и най-вече в чувствата си. Балансът, който сте постигнали дотук, ще ви накара да планирате бъдещето смело – предстоящи празници и почивки.

Дева

Седмицата ще се окаже доста полюсна за вас. От една страна ще сте угрижени за съвместните финанси, а от друга ще се радвате на дълбоки, емоционални и сексуални отношения.

Везни

В началото на седмицата няма да сте в най-добрата си форма. Ще се чувствате пренебрегвани и неоценени, но не за дълго, защото ще откриете начин да предадете своите идеи на половинката си.

Скорпион

За съжаление, Скорпионите няма да се носят на крилете на любовта през новата седмица. Разочарованието им в любовен аспект ще бъде породено от разногласия, свързани с финанси.

Стрелец

Чувствате се заседнали в емоционален коловоз, сякаш връзката ви е замръзнала на едно място. Поемете инициативата, не се страхувайте от промените, защото не ви е в природата.

Козирог

Ще имате желание да внесете спокойствие и сигурност в любовния си живот. Разбира се, това е свързано с много компромиси.

Водолей

Бъдете внимателни през тази седмица, особено що се отнася до вашите близки приятели. Не споделяйте твърде много, а по-скоро се опитайте да анализирате вътрешния си свят.

Риби

Обвързаните Риби ще открият у себе си желание за любовни страсти с любимия човек, които сякаш са били оставени на заден план до този момент. Чувствате се разкрепостени и отворени за предизвикателства.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама