Тези 3 зодии са най-верните приятели


Тези 3 зодии са най-верните приятели
Снимка: iStock/Guliver

Какъв ли би бил животът ни без приятели? Със сигурност ужасно скучен, затова е важно да работим ежедневно върху тези връзки, за да могат те да се съхранят през годините. От астрологична гледна точка някои хора имат заложен "приятелски ген" - комуникират лесно, не обичат интригите и защитават със зъби и нокти своите другари. Ето и на кои зодии може да имате пълно доверие в това отношение. 

Телец

Определено може да разчитате на тях. Две от най-хубавите черти на тази зодия е, че държат на думата си и са наистина надеждни. Телците са от онези приятели, които след години ще идват на концертите и училищните представления на детето ви, дори да не сте ги молили за това. 

Рак

Емоционалните Раци също са верни приятели, които не бива да позволявате да напуснат живота ви. Е, това би станало, само ако ги нараните, във всички други случаи те ще са плътно зад вас. На тях можете да доверите и най-дълбоките си тайни, а те с типичната си емпатия ще съпреживяват с вас всяко важно събитие в живота ви.

Скорпион

Този човек може да бъде като "таралеж в гащите" и на моменти наистина да ви се приисква да го убиете, но определено е лоялен приятел. Бъдете сигурни, че дори да ви е изкарал от равновесие с неуместните си шеги и изказвания, Скорпионът ще дойде по-бързо от линейка, ако изпаднете в беда. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама