Тези 4 зодии са най-големите НАРЦИСИ


Тези 4 зодии са най-големите НАРЦИСИ
Снимка: iStock/Guliver

Нарцистичното и егоистично поведение понякога показва лека неувереност в способностите на човек да бъде себе си и да бъде естествен. Отношението на звездите е специфично за всеки знак и 4 от тях се отличават с голяма нарцистичност и егоизъм. Ето кои са те:

Дева

Истинските нарциси на хороскопа. Често са самовлюбени и вглъбени в собствения си външен вид. Прилежни са към всичко, с което се захванат и се стараят да се справят изрядно с всяка задача. Девите не перфекционисти заради другите, а само и единствено за себе си. Могат да отделят часове пред огледалото, за да постигнат перфектната визия, защото за тях това е чувството на комфорт.

Стрелец

Абсолютни нарциси! За тях селфито сутрин, обед и вечер е задължителна част от живота им. Обичат показността и се стремят да изпъкват постоянно. В социалните мрежи винаги имат много последователи и публикуват често всичко, което им се случва. В компания искат винаги да са под прожектора и да говорят само за себе си, изтъквайки качествата или проблемите си.

Козирог

Всички от тази зодия се грижат много за егото си и за собствените си интереси. За тях няма друг по-важен от Аза. Доста са хитри и умело прикриват егоизма си с мили жестове към любими хора и внимание към всяка подробност за околните. Дори да им личи или не, те са много взискателни към себе си в личен и професионален план. Държат винаги да изглеждат добре и да се представят перфектно в абсолютно всяка ситуация.

Риби

Те са прикрити егоисти. Често представителите на тази зодия са пристрастени към хубавата козметика, скъпите продукти и гурме кухнята. Не парадират с това, но за тях то е от изключителна важност. Отделят доста време в грижи за себе и за личния си комфорт и това е възможно да подразни партньорите им. Склонни са пренебрегнат другите, заради себе си.

ПРОЧЕТЕ ТУК НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЕГОИСТИ СРЕД ЗОДИИТЕ!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама