Тези три ЗОДИИ са най-верните приятели


Тези три ЗОДИИ са най-верните приятели
Снимка: Istock/Guliver

Най-добрите приятели са безценен дар за всеки човек, който обаче съвсем не се печели толкова лесно. Когато го заслужим обаче, се сдобиваме с хора в живота си, които се превръщат в наше истинско семейство.

Кои са зодиите обаче, които са родени да бъдат верни приятели? Отговаряме ви на този въпрос веднага.

Телец

Телците са спокойни натури, които обожават тихия и безавариен начин на живот. Не си падат по драми, нямат нужда от прекален адреналин в живота си, защото оценяват по достойнство неговите най-гладки моменти. Това ги прави и отлични приятели, защото са уравновесени, мъдри и винаги готови да дадат най-добрия съвет на своите близки. Те винаги имат време за вас и никога не ви пренебрегват заради някакви собствени прищевки. Ако искате да разберете как изглежда домашният уют в най-чистата му форма, обадете се на някой Телец и прекарайте заедно днешния следобед. Ще ви почерпи с топла чаша чай, домашни бисквитки и много топлина.

Рак

Раците са си заслужили прозвището „майката на зодиака” и това съвсем не е случайно. Представителите на тази зодия са изключително мили и грижовни, винаги са готови да подадат ръка на човек в нужда и са готови да ви обичат безрезервно и дори незаслужено. Те обичат да изслушват приятелите си и никога не ги прекъсват, за да насочат разговора към себе си. Знаят добре какво означава човек да има нужда от духовен пристан и винаги са там, за да го осигурят. Имайте предвид обаче, че малко обичат да драматизират, което си е тяхна запазена черта. Но сме склонни да приемем този невинен недостатък, защото позитивните им качества са много повече.

Козирог

Ако Ракът е „майката на зодиака”, то Козирогът е неговият баща. Този сериозен знак наистина може да обича силно, но неговата любов трябва да бъде заслужена. А повярвайте ни, любовта на Козирога определено не се печели твърде лесно. Просто защото този знак е твърде сериозен, твърде целеустремен и очаква, че всички останали са точно като него. Все пак, щом той го може, защо и другите да не го могат, нали така? Веднъж обаче щом спечелите благоволението му, значи вече имате всичко. Козирогът ще бъде винаги до вас, ще ви подкрепя, но и няма да се свени да ви казва нещата такива, каквито са. Така че не очаквайте да ви гали по главата, когато сбъркате и да ви успокоява, че вината не е ваша. Напротив: кратко и ясно ще ви каже колко сте сгрешили, а след това ще ви помогне да оправите кашата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама