Това са зодиите, които много трудно казват "Обичам те"


Това са зодиите, които много трудно казват "Обичам те"
Снимка: iStock/Guliver

Има зодии, които много трудно успяват да кажат думите "Обичам те". При някои е от страх да не бъдат наранени, от стеснителност или притеснение. При други е заради жаждата им за живот. Има 3 зодии, които много рядко и много трудно успяват да се пречупят и да изрекат тези думи. Когато го направят обаче, определено са истински влюбени и обичат силно.

Дева

Те са доста страхливи и често колебливи. Първо искат да се уверят, че всичко във връзката им е перфектно и че има взаимност. Притесняват се да признаят обичта си и често това проваля любовните им отношения. Премислят прекалено много нещата и по този начин губят ценно време.

Страх ги е да предприемат недообмислени действия. Искат връзката им да е сериозна и партньорът им да дава всичко от себе си. Ако не виждат желание от половинката си, Девите бързо се отказват и не предприемат никакви действия. Все пак идва момент, в който Девата казва, че обича. За да го направи, връзката й трябва да е идеална и да е сигурна, че човекът отсреща споделя същите чувства.

Скорпион

Тях ги е страх да не бъдат предадени или наранени. Често са страдали в миналото и са скептично настроени в началото на връзката. Трябват им много време и доказателства, за да спечелите доверието им. Винаги ги обземат мисли, че половинката им ги лъже или заблуждава и това често проваля романтичните им отношения. Страхът, който изпитват, ги прави дръпнати и студени. Когато обаче се пречупят и изрекат думите "Обичам те", няма да ви излъжат. Те са искрени и не биха казали толкова силни думи, ако не ги чувстват.

Близнаци

Тях не ги е страх от изричането на тези думи, а по-скоро от това да имат сериозни отношения. Обичат да флиртуват, дори когато са във връзка. Новите запознанства за тях са като хоби, обичат да са обградени от много хора и да получават внимание. За тях връзката не е щастие и те предпочитат да не са в такава. Много трудно намират човек, който им е достатъчен и нямат желанието на флиртуват. Когато го намерят, се отпускат лесно и още в началото на връзката могат да кажат, че обичат въпросния човек.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама