Време за промени за една зодия на 7 септември


Време за промени за една зодия на 7 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден, в който енергията ви ще прелива. Възползвайте се от него и свършете някои неща вкъщи, които отлагате от много време. Все пак гледайте да не се преуморявате.

Телец

Тази събота обърнете внимание на себе си. Отидете на спа процедури, козметик или просто излезте в близкия парк и потичайте. Общото ви здравословно състояние е добро, остава да се погрижите за тонуса си.

Близнаци

Днес забравете за всякакви ограничения в храненето. Гладуването или употребата на пикантни храни в този момент ще са изключително противопоказни за здравословното ви състояние.

Рак

Тази събота е добре да направите някакви промени. Най-лесно ще бъде те да са във външния ви вид. Например може да отидете на фризьор и да промените прическата си.

Лъв

Тази събота ще е подходящ ден за дребни ремонтни дейности у дома. Сутринта отидете да вземете всичко, което ще ви е необходимо, и оползотворете деня, като направите всички малки поправки.

Дева

Днешният ден ще е изключително подходящ за вас и вашето семейство да отидете в любимото си място или заведение. Може да си направите и кино маратон у дома. Изобщо - каквото ви душа иска!

Везни

Тази събота ще е противопоказно да се впускате в любовни авантюри. Сега всичко ви се вижда розово, но не е така.

Скорпион

Това е ден, в който, за да си починете ще трябва да изключите телефона си. В противен случай ще станете заложници на чуждите желания.

Стрелец

През този ден внезапно може да изпитате ужасяваща носталгия по човек, когото сте отхвърлили от живота си. Не правете тази крачка назад, просто причините за решението е избледняла във времето.

Козирог

Това е подходящ ден, в който да поканите гости, с които да изкарате една приятна вечер. През деня се погрижете за себе си и външния си вид и избягвайте всякакво изясняване на отношенията с половинката си.

Водолей

Тази събота не си разваляйте почивния ден и избягвайте всякакви спорве, било то с близки, непознати или приятели. Отдайте се пълноценно на почивката и заобикаляйте от далеч всеки потенциален проблем.

Риби

Тази събота е възможно да възникнат противоречия с някой ваш близък човек. Вашата задача ще е да излезете от ситуацията елегантно и с финес. Не се колебайте, ако се наложи да потърсите помощ от трети човек.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама