Зодиакалните двойки с най-сложни взаимоотношения


Зодиакалните двойки с най-сложни взаимоотношения
Снимка: iStock/Guliver

Това са зодиите, чиито любовни отношения са най-сложни.

ОВЕН и Дева

Нека първо да видим какво събира тези двамата заедно. Те са пълни противоположности, а противоположностите се привличат. Девата се възхищава на увереността на Овена, той пък намира нейната способност да оправя всичко за много привлекателна.

Но склонността на Овена да поема рискове и да действа, преди да е обмислил ситуацията от всички страни ще държи Девата в непрекъснато напрежение. Ако Овенът е бил в гневно настроение и се е държал грубо с Девата, всичко ще отиде по дяволите. Когато се съберат огнен знак (Овен) и земен знак (Дева), за тях е трудно да разберат отношението и поведението на другия.

ТЕЛЕЦ & Скорпион

Чувствеността на Телеца и сексуалността на Скорпиона се комбинират добре. И двата знака са страстни, трудно се доверяват и са изключително ревниви. Оттам може да се получи проблем. Телецът не може да разбере ревността и обсебващото поведение на Скорпиона.

Тези два знака могат да стигнат до патова ситуация, в която никой от двамата не иска да се предаде. Ако връзката им е само сексуална, има добри шансове. Извън спалнята обаче ще се нараняват един друг.

БЛИЗНАЦИ & Водолей

В някои отношения те са перфектна двойка – и двамата са свободни души, интелектуални, обичат да разговарят. И двамата обичат да се събират с други хора, но докато Близнаците го правят заради самото общуване, Водолеят предпочита да има кауза – например да посети събитие с благотворителна цел.

Близнаците са по-адаптивни от Водолея и по-добри в изразяването на чувствата. Водолеят не обича да показва чувства, което не се харесва на Близнаците. Кое й е забавното на любовта, ако не говориш за нея? Близнаците са непостоянни, а Водолеят – непредсказуем и тази комбинация не работи добре... макар понякога да им се получава.

РАК & Риби

И Ракът, и Рибите са креативни, грижовни и чувствителни. Но Ракът може да стане твърде ангажиран емоционално, което пък Рибите не разбират. От друга страна, Ракът има ясна представа как всяка от предишните му връзки го е засегнала и променила, докато Рибите сякаш не само нямат връзка с миналото си, но и никога не се учат от грешките си.

Те могат да бъдат страхотни партньори в изкуството и други творчески занимания. Но ежедневната връзка може да е предизвикателство за тях.

ЛЪВ & Стрелец

И двамата знаят как да се забавляват и да направят страхотно първо впечатление. Стрелецът обикновено го прави със страхотното си чувство за хумор, а Лъвът – с блясъка си. Проблемът е, че Лъвът се нуждае от някой, който да го остави да блести и да отстъпи назад, а Стрелецът не се справя добре с това да е трофеен съпруг.

Когато Лъвът си изпусне нервите или започне да се държи покровителствено, Стрелецът просто ще си тръгне. И двамата са безстрашни, обичат да се забавляват и биха били чудесни приятели – дори приятели със секс – но дългата романтична връзка ще бъде комплицирана.

ДЕВА & Водолей

Девата се интересува какво мислят другите за нея, а Водолеят – не. Девите са стабилни, сигурни и се доверяват на изпитаните методи. Водолеите са изобретателни и любопитни за неща, които са нови и неизпробвани.

Водолеите могат да фрустрират Девите, защото са разхвърляни и безразсъдни. Въпреки това, Девите се възхищават на тази свобода и искат да имат малко от нея. Те обичат да са около Водолеи, за да си напомнят за възможностите, които имат.

ВЕЗНИ & Риби

И двата знака са мили, грижовни и нежни. Везните се възхищават на Рибите и обичат да прекарват време с тях. И Везните, и Рибите са много романтични и идеализират любовта. Но когато и двамата са с глава в облаците, е много трудно да имат реалистични очаквания и цели във връзката.

Ако някой от тях покаже истинската си същност, то може да падне в очите на другия. Те са страхотни в романтичен филм или книга, но им е трудно да поддържат истинска и дълготрайна връзка. Идеални са за летен романс, но за повече – едва ли.

СКОРПИОН & Лъв

Това е много силна връзка. И двата знака са динамични, жестоки и горди. За останалите хора те са лидери и ролеви модели. Скорпионът цени честността и страстта преди всичко, а Лъвът не е чак толкова привързан към истината. Ако успеят да превъзмогнат себе си и да бъдат по-внимателни, за да не наранят чувствата на другия, биха имали шанс.

Скорпионът е ревнив и не може да разбере, че когато Лъвът флиртува с някого, не е за да го съблазни, а да да го привлече в орбитата си. И двата знака са доминантни в отношенията си и това може да причини много усложнения.

СТРЕЛЕЦ & Везни

Стрелците обичат забавленията, те са отворени и приятелски настроени и по това си приличат с Везните. Стрелците избягват конфликтите също като Везните; в неприятна ситуация те просто се дистанцират от проблема.

Стрелците са изключително свободолюбиви и това може да не хареса на Везните, които мразят да бъдат сами. Стрелецът е прям и няма дипломатическите умения на Везните. Везните са прекалено нерешителни, а Стрелецът прекалено ексцентричен, така че дълга връзка между тях едва ли е възможна.

КОЗИРОГ & Рак

Козирогът и Ракът имат много общи неща – и двамата ценят семейството и приятелите, нуждаят се от удобен дом и са отговорни. Козирогът е по-малко емоционален от Рака, но винаги е готов да предложи здраво рамо и да подкрепи Рака при неговите емоционални бури.

Ракът може да бъде емоционално нуждаещ се и Козирогът няма нищо против, стига да не се изисква от него да разкрива чувствата си. Той е по-затворен от Рака, на когото всичко му е изписано на челото. Ако се грижат един за друг и изградят партньорство, връзката е възможна.

ВОДОЛЕЙ & Стрелец

Това са два знака, които обичат да пътуват, да срещат нови хора и нямат нужда от компания, за да си прекарват добре. И двамата ценят собствената си и тази на партньора независимост.

Това, което може да доведе до проблеми е егоцентричността на Стрелеца, която влиза в конфликт с нуждата на Водолея да помага на хората безкористно. Изглежда, че тези двамата тръгват заедно, но в един момент пътищата им се разделят и завършват на съвсем различни места.

РИБИ & Козирог

Рибите обичат да прекарват времето си в мечти и размишления, докато Козирогът е далеч по-практичен. Рибите са потайни и донякъде подмолни, което не се харесва на Козирога. Рибите са лесно податливи на внушение и Козирогът не трябва да използва това срещу тях, ако иска нещата да вървят добре.

Рибите са много по-доверчиви от Козирога, който има нужда от доказателства. Те имат съвсем различен светоглед, което може да усложни всяка връзка.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама