Тези зодии не забравят, ако ги предадете


Тези зодии не забравят, ако ги предадете
Снимка: iStock/Guliver

Има хора, които никога не биха простили, ако някой ги нарани или предаде по някакъв начин. Лесно забравят за въпросните хора и никога повече не ги допускат в живота си. Има обаче и такива, които прощават, но не забравят какво са им причинили. Те дори са способни да си върнат в някакъв момент. Можем да ги наречем злопаметни. Имайте предвид, че дори да сте получили прошката им, никога няма да забравят, че сте постъпили зле с тях.

Ето ги и тези 3 зодии:

Телец

Те са много спокойни и добронамерени, добри приятели и слушатели. Обаче са много инатливи и точно това не им позволява да забравят, че някой се е отнесъл лошо с тях. Имайте едно наум, ако Телец ви е простил и общува пак с вас. Бъдете сигурни, че не е забравил нищо от случилото се. Ще направят всичко възможно да запазят отношенията ви, но всъщност честичко ще си припомнят какво се е случило и винаги ще поставят под съмнение искреността и добронамереността ви. Опитайте се да не ги наранявате, ако имате близък човек с този зодиакален знак, защото са много предани и са наистина добри приятели.

Дева

За тях най-добрият лек е прошката. Колкото и наранени да са, предпочитат да простят, защото това ги кара да се чувстват по-добре. В първия момент реагират остро, но след като усетят липсата на този човек, осъзнават, че могат да дадат втори шанс. Девите са много справедливи. Чувствителността им ги кара да помнят предателството цял живот, просто не могат да забравят. Това ги кара за в бъдеще да се държат по-дръпнато, защото вече са били предадени. Не злоупотребявайте с прошката им, защото са способни да си отмъстят в най-неочаквания момент. Те са добри приятели, много искрени и разумни. Ако имате такъв човек в живота си, не се възползвайте от факта, че прощава лесно.

Водолей

Те са много злопаметни, което понякога им изиграва лоша шега. От друга страна, понякога това им качество ги спасява от повторното допускане да едни и същи грешки. Водолеите са наясно, че хората имат и лоша страна и не бързат да дават всичко от себе си за някого. Те са готови да простят и да продължат напред, но това в никакъв случай не означава, че забравят предателство и обида. Ако ги предадете, ще простят и ще продължат да контактуват с вас, но не очаквайте всичко да е както преди. Представителите на тази зодия винаги имат едно наум, дори преди да са ги предали и точно заради това са много предпазливи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама