Ако искате дълга и страстна връзка, изберете жена Телец


Ако искате дълга и страстна връзка, изберете жена Телец
Снимка: iStock

Когато обича, тя е вярна. Дава всичко за своя любим и без проблеми прави компромиси, когато трябва. Ето и още причини защо да изберете жена Телец:

Жената Телец е вярна

Ако жена Телец ви се врече във вярност, бъдете сигурни, че няма да тв изневери и ще е готова да остане с вас за дълго. Ако такава жена не вижда във вас бъдеще, не би губила и секунда от времето си с вас. Поради тази причина жените Телци имат малко сериозни връзки - те искат да са сигурни в партньора си. Ако ви ти каже, че ви обича, значи е лудо влюбена и никога няма да ви предаде. Не обича да си играе с огъня. Много добре знае кога би преминала границата и затова не го прави. Винаги ще ви пази гърба и ще бъде най-голямата ви подкрепа. Ако някой говори лошо за любимите ѝ хора, тя безстрашно ще ги защити. От своя страна, никога не говори зад гърба на познатите си и не харесва тези, които го правят.

Жената Телец обича хармонията

Жената Телец се старае много, за да направи партньора си щастлив, защото цени хармонията във всеки аспект от живота си. Всяко напрежение ще я накара да се чувства тъжна и неспокойна, затова е готова да ви подкрепи във всяко отношение – вашите проблеми са и нейни. Вие сте отбор. Ако между вас се появи проблем – помогнете ѝ да го решите. За нея е важно вие също да сте отборен играч.

Жената Телец обича безусловно

Представителките на този знак не са от най-общителните. Тя често е доста срамежлива, но може да ви се стори надута, защото се старае да изглежда като уверен екстроверт. Но ви уверяваме, че въобще не е надута или темерут. Тя има нужда от някого, с когото да се забавлява, който да я извади от черупката ѝ и да освободи дивата ѝ страна. Ако успеете да я покорите, тя ще бъде ваша завинаги.

Жената Телец обича приключенията

Тя може да е домошарка, но само защото е превърнала дома си в нейната крепост. Жената Телец обожава да изследва света. Затова, ако ѝ предложите да зареже всичко и да отидете на дълго пътешествие, тя ще изпадне в екстаз (след като планира добре финансите си). Но трябва да знаете, че щом веднъж се съгласи – връщане назад няма, тя е напълно отдадена на идеята. Списъкът със задължителни дестинации ще е огромен, но местата ще са страхотни, така че защо да се оплаквате? Всяко райско място я привлича неудържимо. Може да се страхува от височини и да не е много ентусиазирана от идеята да скочи от самолет, затова има нужда от вас, за да ѝ вдъхнете увереност. Отидете да се гмуркате, да сърфирате, да се катерите, да летите с парапланери. Тя веднага ще се навие на всички екстремни предложения, но не и ако е сама – вие трябва да сте до нея.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама