Астрологични съвети как да забогатеете според зодията си


Астрологични съвети как да забогатеете според зодията си
Снимка: iStock

Астролозите разкриват какво е отношението на всяка зодия към парите и кой е най-добрият начин за придобиване на материално богатство.

Овен

Овенът е толкова агресивен, че има вродена склонност да се налага във властови позиции. Те забогатяват като лекари, като агенти и като борсови брокери.

Телец

Телците често са собственици на спортни съоръжения и терени, а също така имат успех в областта на спортната медицина и физиотерапията. Често притежават фитнес франчайзи. Започват с една фитнес зала и не спират, докато не станат собственици на верига фитнес зали. Телците обичат парите.

Вижте още: Това са трите най-пестеливи зодии

Близнаци

Топ готвачи и експерти по джаджи, Близнаците печелят най-бързо в света на храните и технологиите. Те забогатяват чрез намаляване на цените. Страхотни са в пазарлъка, купуват неща евтино и ги препродават на висока цена.

Рак

Раците могат да забогатеят, като пишат романи и работят в сферата на услугите, като например туризма. Те имат фина визия за това как могат да използват някои много лични ситуации и чувства за идеи, които да им донесат милиони.

Лъв

Заради естествения си чар Лъвовете често стават суперзвезди. Те редовно фигурират в списъците на най-добре платените работни места, особено в развлекателната индустрия.

Дева

Девите са всеотдайни работници, но невинаги се озовават на най-високите и ръководни позиции заради своята работна етика и отдаденост. Те обаче имат репутация и са уважавани като служители. Девите не сменят често работата си и тяхната лоялност ще се отплати.

пари

Везни

Ако има някой, който може да прави пари, без да прави нищо, това са Везните. Те са мързеливи и не искат да се занимават с работа и винаги имат късмет да получат определено наследство. Везните не работят, те наследяват и харчат.

Вижте още: Вашата основна цел в живота според зодията ви

Скорпион

Скорпионът печели големи суми пари в области, където може да задоволи своите страстни нужди.

Стрелец

Един ден Стрелецът ще направи пари. Докато дойде този ден, ще мечтае за какво да похарчи парите. Накратко, Стрелецът никога не забогатява.

Козирог

Инвестиции и фондов пазар. За Козирозите може да се каже, че са родени банкери. Те често работят в офиса, но винаги стават лидери, имат стил и грация.

Водолей

Водолеите се страхуват от работа, въпреки че са наясно, че имат нужда от пари, за да оцелеят, затова предпочитат да се омъжат и да оставят грижата за издръжката си на партньора си. Водолеят не обича да работи, предпочита някой друг да работи вместо него.

Риби

Рибите обичат хората и животните и често заемат високи позиции в организации, които им помагат. Ако не са напълно алтруистични в подхода си, могат да спечелят много пари, помагайки на другите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама