Астролозите отговарят на няколко интересни въпроса, свързани с Девата


Астролозите отговарят на няколко интересни въпроса, свързани с Девата
Снимка: iStock

Тъй като е управлявана от Меркурий, планетата на комуникацията, много рядко можете да срещнете Дева без мнение. Този зодиакален знак се отличава с някои по-странни и смущаващи характеристики.

В тази статия ще ви отговорим на няколко много интересни въпроса, свързани с Девите.

Защо Девите са така... осъдителни?

Девите са най-критичният знак. Те ще забележат дали има печатна грешка във всяка една книга. Те ще забележат, ако завържете обувките си по различен начин. И дори не си мислете да не послушате техните съвети. Ако не изпълнявате плана им съвършено и според това как те го правят, Девите ще ви критикуват. И така, какво наистина се случва под повърхността на този знак? Девите са толкова осъдителни, защото са невероятно самокритични. Те се стремят към перфекционизъм във всички аспекти на живота си. Те са най-сурови към себе си и са склонни да проектират своите несигурности, като преценяват другите.

Защо Девите са толкова... умни?

Меркурий, планетата, която управлява нашия мисловен процес и комуникация, е управляващата планета на Девата. Ако тази планета не крещи нервно, не съм сигурна коя. Когато съчетаете желанието за усвояване на знанията с тяхната продуктивност, вие по същество получавате най-умния зодиакален знак. Девите са трудолюбиви, продуктивни и не издържат на мързела. Те имат аналитичен ум, който може да обработва и най-трудните понятия.

КОИ СА НАЙ-НАИВНИТЕ ЗОДИИ, КОИТО ЛЕСНО МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗМАМЕНИ

Защо Девите са толкова ... отдалечени от хората?

Някога срещали ли сте се с Дева? Нека позная: Да, но тя се е държала много студено! Трудно е да разрушите стените на Дева. Техният систематичен мисловен процес често надделява над емоционалните им чувства. Звучи ви като робот, нали? Честно казано, те са много подобни на роботите. Девата планира и преодолява всеки резултат. Именно заради това качества, те могат да бъдат трудни за съблазняване, докато не спечелите и сърцето и ума им

Защо Девите са... привлечени от Козирозите?

Емоционално отдалечените Деви обичат добрия Козирог - защо? Козирозите са известни с необходимостта си да дават приоритет на работата и статута си на почти всичко друго, включително любовта. Те са трудолюбиви (като Девите), емоционално хладни и няма да спрат да се изкачват по стълбата, докато не стигнат до върха. Тези два земни знака споделят много ценности, които не се припокриват с други знаци. Девите и Козирозите говорят един и същ любовен език. И двамата могат да подходят към ситуациите от аналитична гледна точка, а не от емоционална.

Защо Девите са такива.... перфекционисти?

В астрологията Девите са шестият знак и управляват шестия дом в зодиакалното колело. Шестият дом представлява нашите ежедневни задължения, рутинни процедури и системи. Девите изискват структура и са изключително ориентирани към детайлите. Начинът, по който работи техният мисловен процес, е много задълбочен, те вземат под внимание всичко и често преодоляват ситуациите. Девите рядко могат да търпят бъркотии. Те обичат реда и винаги искат всичко да е идеално подредено.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама