Богът на изобилието влиза в живота на тези 3 зодии през 2024 година


Богът на изобилието влиза в живота на тези 3 зодии през 2024 година
Снимка: Istock

Благодарение на Юпитер тези 3 зодии ще имат огромен късмет в кариерата и финансите през 2024 година.

Вижте още: Горчиво: Тези 2 зодии ще се сгодят тази Коледа

Телец

Очакват ви феноменална година! Пригответе се за голям късмет, който може да донесе голям капитал в живота ви – Юпитер във вашата карта отговаря за наследството, но също и за инвестициите. Ако имате собствен бизнес, тогава инвеститор може да се свърже с вас или вие сами ще поемете сериозен финансов ангажимент и ще реализирате сериозна печалба. За тези, които се занимават с финанси – можете да се надявате на сериозно увеличение.

Подобни астро събития се случват изключително рядко, така че можем да кажем със сигурност, че трябва да се хвърлите на максимална скорост и дори да рискувате през април и май 2024 г.

Лъв

През април и май ще се реши важна ситуация относно вашата кариера и професионални постижения – Юпитер ще застане заедно с Уран на върха на вашата рождена карта, който отговаря за ранга и статуса. Това е невероятен и мощен период на постижения, който може да ви отведе дори отвъд вашите идеи и желания – Уран често носи невероятен набор от обстоятелства, когато волята на съдбата и някои обстоятелства ви „изстрелват“ към върха. Със сигурност ще отпразнувате невиждан успех на Новолуние в Телец, защото на 8 май може да ви бъде предложена нова длъжност или да си намерите нова работа с по-високо заплащане.

Вижте още: Тези зодии ще сбъднат своя мечта до края на декември 2023

Дева

От 1 до 3 юни 2024 година очаквайте чудеса – Юпитер навлиза във вашия сектор на кариерата, откъдето влиза в аспект тригон с Плутон от вашия работен сектор.

Очаква ви повишение, най-вероятно с увеличение на заплатата - Венера, която управлява вашия паричен дом, ще бъде в съвпад с Юпитер от 28 май до 18 юни 2024 г. - очаквайте финансов растеж. Що се отнася до вашата професия, ако се развивате в областта на високите технологии, издателската дейност, медицината, диетологията, ще покорявате върхове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама