Бракът с тях е кошмар: Най-лошите съпрузи на зодиака


Бракът с тях е кошмар: Най-лошите съпрузи на зодиака
Снимка: iStock

Сред зодиакалните знаци се открояват 3 зодии сред мъжете, които са най-лошият избор на брачен партньор.

Вижте още: Тези 2 зодии носят магия и покоряват всеки, който се докосне до тях

Лъв

Лъвът е социален човек, който се нуждае от много внимание, забавление и мотивация. За да се интересува един Лъв от вас, трябва да сте интересни и забавни като него. Трябва да сте готови постоянно да внасяте нещо ново в ежедневието си. В противен случай Лъвът ще се опита да избяга възможно най-скоро от рутината, в която е попаднал.

Дева

Девите обикновено са толкова амбициозни, че семейството им е на първо място едва след като са постигнали желания кариерен статус. Те не правят компромиси и живеят само с партньор, който отговаря на очакванията им, а ако това се промени, те си тръгват и лесно продължават напред.

Везни

Въпреки че са много романтични, внимателни и ще направят всичко, за да накарат партньора си да се чувства прекрасно, Везните като съпрузи също могат да бъдат много егоистични и склонни да изискват много и да дават много малко. Макар че имат романтичен характер, те се нуждаят от много лично пространство, така че често емоционалната връзка и задълженията, които носи семейният живот, могат да ги "задушат". Тогава изобщо не са добра компания.

Вижте още: Край на каръка за тези зодии в края на октомври

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама