Чуден ден очаква една зодия на 2 април


Чуден ден очаква една зодия на 2 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник ви е позволено да се поотпуснете и малко да нарушите правилата. То се знае какво трябва, но бива ли всеки ден. Сега можете да правите това, което вие искате, стига да не вреди на някой друг.

Телец

Този вторник ефектът на бумеранга ще сработи срещу вас. Не се обвинявайте, а разкаянието приемете като поука и опит. Това е най-важното.

Близнаци

Днес ще сте склонни да се обвинявате, при това – без причина. Но вие не сте отговорни за постъпките на другите. Това, че е пренебрегнат ваш съвет не означава, че отговорността е ваша.

Рак

Този вторник ще сте нетипично спокойни и хладнокръвни или по-скоро изразът на чувствата ви ще е такъв. Не се притеснявайте от реакциите на околните. Покажете, че можете да сте различни.

Лъв

Този вторник някой ще ви напомни за ваше старо обещание. Минало е време, но е добре да го изпълните, освен ако не предложите друг вариант.

Дева

Този вторник не се съмнявайте във себе си. Нито във възможностите, нито в силите си. Способности и то много. Само повярвайте в себе си.

Везни

Този вторник е добре да направите равносметка, така по-ясно ще осъзнаете мотивите на целите си и начина, по който да ги постигнете. Започнатото днес ще бъде завършено бързо и успешно. 

Скорпион

Днес може да научите много от грешките на другите. Наблюдавайте и не коментирайте. Не си позволявайте да критикувате другите, а само наблюдавайте и почерпете опит.

Стрелец

Този вторник не трябва да се предавате пред трудностите. В момента, в който се отпуснете, ще настъпи хаос, който ще ви е трудно да овладеете.

Козирог

Днес може да се почувствате като жертва на ситуацията. Не действайте първосигнално. Премерете седем пъти преди да отрежете.

Водолей

Този вторник не се подавайте на чужди влияния и не изпадайте във възторг от нечии грандиозни планове. Ако се хванете на това хоро, ще е много трудно да го напуснете, когато пожелаете.

Риби

Този вторник ще разберете, че колкото по-често си повтаряте ситуацията, която не разбирате, толкова повече тя ще се изяснява. Не се колебайте да използвате този метод, за да си помогнете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама