Дневен хороскоп за 1 декември


Дневен хороскоп за 1 декември

Овен

Днес няма да ви е толкова лесно да накарате хората да играят по вашите правила. Вечерта не чакайте важни новини, постарайте се да получите отговори на вълнуващи ви въпроси от самите вас и не плувайте срещу течението. В любовта има толко още какво да постигнете заедно и чудесата тепърва предстоят. Овните, които опитват за бебе, може да се изненадат колко бързо стават чудесата на декември.

Телец

Днес си пазете здравето, разсейвайте се с нещо приятно, за да не преживявате толкова по нещо, което все още не можете да промените. Постъпките ви може да учудят и вас самите, но ще ви помогнат да се проявите и да заявите за себе си. В любовта ви трябва малко почивка. И не го разбирайте погрешно, а почивка за вас двамата. Идете на романтичен уикенд някъде, за да презаредите. Ще бъде вълшебно!

Близнаци

Добър ден за запознанства, въпреки че са възможни някои амплитуди в настроението ви. Не са изключени и интересни предложения. Съсредоточете се върху работата си, намалете разходите и рискувайте по-малко. В любовта ви чакат чудеса. Декември крие много изненади за необвързаните, които ще повярват, че любовта от пръв поглед... съществува!

За всички ЗОДИИ - ТУК :)
.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама