Дневен хороскоп за 1 февруари


Дневен хороскоп за 1 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Дневен хороскоп за Овен

Утре ще имате съдбоносна среща. Не се приготвяйте предварително и без това срещата ще ви завари тотално неподготвени, в което ще е цялото вълшебство на случващото се. Чувствата ще са изключително силни. Все пак не бързайте да се кълнете във вечна любов. Най-голямата изненада от всичко е, че този човек... е човек от миналото ви, към когото сте имали силни чувства преди време. Забравете за миналото, то вече е зад гърба ви.

Дневен хороскоп за Телец

Успехът винаги дава криле. Ще бъдете от щастливците, които ще имат възможност за избор. Въпросът е дали да прекарате месец февруари в състояние на необвързан или с половинка. Ако сте без половинка - ще се появи човек, който много бързо ще се опита да ви сваля звезди. Послушайте интуицията си дали да му се доверите. За обвързаните - помислете дали сте с правилния човек и можете ли да простите недостатъците му зя цял живот.

Дневен хороскоп за Близнаци

Утре бъдете по-великодушни. Най-големият ви враг ще бъде сдържаността и прекалените претенции към партньора ви. Той е човек, който има търпение, а търпението му е към края си. Следващата стъпка от негова страна е да се огледа около себе си дали няма по-подходящ партньор. Не му давайте поводи да се съмнява във връзката си с вас.

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама