Дневен хороскоп за 1 ноември


Дневен хороскоп за 1 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник ще имате важна задача, свързана с доказване на репутацията ви. Дано не сте забравили да изпълните дадено обещание. Ако все пак е така направете всичко възможно да го реализирате без никой да разбере закъснението ви. В личния живот ще имате малки неразбирателства, но вие сте тези, които трябва да направите първата крачка за сдобряване. Партньорът ви иска да ви каже нещо много важно... дайте му възможност.

Телец

Сега е много важно да държите на принципите си. Дори да усещате, че не сте напълно прави не бива да допускате натиск върху себе си. Грешката, която рискувате да допуснете ще е напълно поправима. В любовта ви очакват трепети, които скоро не сте усещали. Малка изненада или голямо признание... ще разберете към края на деня. Ще се наложи да си легнете доста късно.

Близнаци

Днешният ден ще ви донесе много забава и дори незабравими моменти. Съвсем спокойно може да си помързелувате малко, независимо, че е едва вторник. Все пак има още толкова много работни дни. Работата ви спори и всичко там е наред. В личния живот ще ви се наложи да избирате между две възможности. Хубавото е, че каквото и да изберете, ви чака нещо хубаво... различно, но хубаво.

Рак

Денят може да ви изненада с приятна новина. Тя ще носи и своите отговорности, но нека те не ви плашат. Всичко ще се развие по...

... за всички ЗОДИИ - ТУК :)

.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама