Дневен хороскоп за 12 октомври


Дневен хороскоп за 12 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда най-важното ще бъде това как комуникирате. Добре е да бъдете откровени, особено ако разговорът е с половинката ви. Време е да се вслушате в нейните желания.

Телец

Ако всичко ви се струва прекалено натоварено значи просто трябва да разчистите някои от заниманията ви. Няма как да се справите с всичко, това е очевидно. Започнете списъка.

Близнаци

Ако искате да се харесате на някого не прилагайте никакви манипулации. Вие сте прекрасни такива, каквито сте, така че не и помисляйте да се преправяте.

Рак

Денят не е подходящ за големи покупки. Важното е да обмислите добре желанието си за това, което искате да придобиете. Може да се окаже, че изобщо не ви е нужно толкова.

Лъв

Този ден ще ви донесе победа над самите вас. Колкото и да е трудно не се притеснявайте, че вървите напред. Съвсем скоро, когато се обърнете ще видите колко много път сте изминали.

Дева

Денят ще ви подари надежда. Хубаво е да сте критични към себе си, но не това не означава, че нямате своите положителни качества, както и че може да се промените към добро.

Везни

Колкото повече, толкова повече. Днес не си отказвайте в нищо. Денят е изцяло за вас и може да грабите с пълни шепи.

Скорпион

Добрите новини ще ви преследват навсякъде. Ще оцените доверието, което ви се оказва, но може би и вие трябва да бъдете по-открити с приятелите си. Не се притеснявайте да споделите и с тях.

Стрелец

Тази сряда може да ви се стори по-лежерна от работен ден. На работодателите ви обаче, поведението ви няма да им убегне. Опитайте се да прекарате по-малко време в приказки по телефона или с колегите на теми, които не са служебни.

Водолей

Денят предполага много разхищения. Бъдете спокойни, че ако спазвате ясно границите няма да претърпите загуби, но наистина трябва да действате разумно.

Риби

Не че има нещо, което да ви спре, така че е безсмислено да ви се дават съвети. Дано този път знаете какво правите. Може пък най-сетне да бъдете възнаградени за ентусиазма ви.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама