Дневен хороскоп за 12-ти март


Дневен хороскоп за 12-ти март

Чака ни прекрасна неделя...

Овен

Тази неделя ще имате истинска възможност да си починете, но трябва много добре да планирате времето си. В противен случай може да загубите деня. В любовта ще имате прекрасен ден, в който ще си припомните защо толкова много държите на човека до вас. Ще ви се иска денят никога да не свършва, защото ще бъде пълен с романтика и приятни изненади.

Телец

Ако искате да прекарате деня си добре изберете компанията на най-добрите си приятели. Колкото по-голяма е компанията, толкова по-весело ще бъде. В любовта ще ви припомнят колко значими сте за някого. Може би човек от миналото ви, на когото много сте държали, ще се опита да ви омае и да си ви върне обратно. Помислете дали изобщо си струва...

Близнаци

Днес е много важно да ви е комфортно. Не се колебайте да откажете излизане или да отмените среща щом това е желанието ви. Трябва добре да си починете преди новата работна седмица. В любовта имате много пречки, които трябва да остраните, за да сте щастливи. Ще получите неочакван СМС, който ще ви накара да се замислите дали сте направили правилния избор.

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама