Дневен хороскоп за 13 октомври


Дневен хороскоп за 13 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този четвъртък може да ви се стори безкраен. Не защото ще бъде изпълнен с нещо неприятно, а напротив. Среща с приятен човек ще ви се иска никога да не приключва.

Телец

Ако сега ви се струва,че сте готови да направите онази важна крачка, за която се подготвяте толкова дълго време – действайте.Само това трябва да ви накара да се почувствате удовлетворени. Резултатът е съвсем друг въпрос.

Близнаци

Бавното и плавно преминаване към промяната понякога е най-доброто решение. Така ще имате възможност да бъдете по-подготвени за крайния резултат, както и да наблюдавате случващото се около вас и да си правите съответните изводи.

Рак

Денят може да ви отведе далече. Очаква ви откритие за самите вас. Дори да сте учудени или уплашени не отхвърляйте това, което е във вас, а го приемете и се начете да живеете с него.

Лъв

Денят ще ви донесе увереност в нещо, което отдавна подозирате. Спокойствието, в което ще се потопите е чакано и заслужено. Насладете му се изцяло.

Дева

Сега вече може да си позволите повече воля на желанията и фантазиите ви. Увереността в доброто развитие на нещата е почти пълна гаранция за сбъдването им. Не се отклонявайте от пътя.

Везни

Денят може да ви накара да се поспрете и да помислите за разрешаването на недоразумение, което ви е представило в недобра светлина. Дайте повече от себе си, за да възвърнете авторитета си.

Скорпион

Сега не може да се каже, че е най-доброто време за действие. Наблюдението ще ви даде повече. Обърнете се към себе си, за да има с какво да се занимавате.

Стрелец

Много е лесно да се каже на някого какво да прави, но това е само при положение, че сте господар на себе си. А никой не е такъв, тъй като не живеем изолирано. Замислете се над това.

Козирог

Сега е моментът да се разплатите с всички, на които дължите нещо. Въпреки неприятното задължение по-късно ще ви обземе чувство на лекота, а и на свобода. Какво по-хубаво от това?

Водолей

През този ден може да си позволите повече свобода. Толкова сте изискани, че няма как да си навредите на имиджа. Много вероятно е да накарате някой да се влюби във вас.

Риби

Движението ви напред и нагоре продължава. Записвайте си новите идеи и не спирайте да ги следвате. Рутината усъвършенствайте още повече, за да не ви отнеме прекалено много време.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама