Дневен хороскоп за 14 декември


Дневен хороскоп за 14 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този четвъртък ще имате късмет на любовния фронт. Най-сетне ще обърнете внимание на някой, който толкова отдавна се опитва да привлече вниманието ви.

Телец

Този четвъртък е ден за избор на подаръци. Просто ще имате вдъхновение. Ако нямате възможност да напазарувате, поне запишете идеите си, за да не ги забравите.

Близнаци

Не си мислете, че работата няма край. Точно, когато си мислите, че не можете повече ще получите помощ от колеги. Най-добре се сетете за този вариант още в началото на деня.

Рак

Денят е подходящ за проучване на варианти за диети или промяна на храненето ви и начина на живот за подобряване на тонуса ви. Направете си подробен план за действие и започнете с мъничка промяна още от сутринта.

Лъв

Този ден е подходящ за предоговаряне на условия по договор. Имате още време да промените нещата във ваша полза. Направете всичко възможно, за да постигнете своето.

Дева

Този четвъртък бъдете внимателни при покупката на храна. Проверявайте срока на годност и най-добре не правете посещения на заведения, които не познавате.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама