Дневен хороскоп за 14 юни


Дневен хороскоп за 14 юни
Снимка: iStock/Guliver

Днешният ден ще бъде много интересен за зодиите. Ето какво ви чака на 14-ти юни:

Овен

През този ден разчитайте само на собствените си усилия. Ще получите предложение за помощ и подкрепа, но то може да бъде продиктувано от користни цели. Отклонете го мило и любезно. В любовта няма да имате време да се осъзнаете какво се случва. Някой много специален човек ще ви завърти главата и ще открадне сърцето ви... и всичко това само за ден. Да, възможно е!

Телец

Днес с една усмивка и 2-3 мили думи ще постигнете много повече отколкото със сто аргумента, изразени със сериозен тон. Целта ви е да размекнете човека отсреща, а не да го убедите в собствената ви правота. В любовта усмивката няма да ви свърши работа. Ще имате малки пререкания с човека до вас и вината ще е изцяло ваша. Помислете как може да се реванширате и не се карайте, а говорете спокойно.

Близнаци

Случайна среща ще ви насочи към отдавна забравена идея. Хванете момента и възможността, за да започнете сериозна работа по реализирането на проекта. Не се щадете дори да ви се наложи да работите до късно. В любовта ви чака опасен флирт с човек, който вече е зает. Помислете дали риска си струва, особено ако виждате, че този човек наистина обича половинката си.

Рак

През този ден ще се заемете с нетипична за вас дейност. Това ще ви се отрази много добре на самочувствието. Не бъдете прекалено критични към себе си. Помислете с какво още бихте могли да разнообразите всекидневието си...

... за всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама