Дневен хороскоп за 15 август


Дневен хороскоп за 15 август

Овен

Този понеделник ще е по-подходящ за това да се заемете с творческа дейност, до колкото го позволява професията ви. Откъсването от суровата действителност ще ви направи по-продуктивни. Направете възможното да вкарате повече фантазия и цвят в дейността си.

Телец

Денят няма да ви завари в творчески ентусиазъм. Това е напълно нормално, но малцина ще ви разберат. Работата се трупа и трябва да се изпълни. Най-неприятните задачи оставете за вторник.

Близнаци

През първия ден от новата работна седмица за вас ще е най-добре да не предприемате инициативи. Това няма да ви е лесно, тъй като любопитството ви ще ви кара да се включите навсякъде, където е възможно, само и само да не изпуснете нищо.

Рак

Този понеделник най-важното за вас ще бъде това да разграничите желанията си и реалността. Това се отнася най-вече до финансовия аспект на нещата.

Лъв

Най-важното, което трябва да направите днес е да се извисите над нещата. Конкретиката няма да е по вкуса ви, а и няма да ви се удава, честно казано.Заемете се с планиране. Бавно и търпеливо.

Дева

В този понеделник звездите ви съветват да бъдете далеч от суетата. Имате нужда да хармонизирате мислите и чувствата си. Ако е възможно прекарайте дните насаме със себе си. В понеделник опитите ви за започване на каквато и да било дейност, ще се окажат неуспешни.

Везни

Седмица на активно общуване и обмяна на идеи очаква представителите на знака Везни. Още в първия ден на периода ви ще имате много срещи с творчески хора и личности, с които сте искали да имате по-тесен контакт.

Скорпион

Днес поглеждайте нещата от всички възможни гледни точки, за да не объркате представите съвсем. Очакват ви много неясноти. Това преди всичко ще е свързано с липсата на ясни планове и виждания за близкото бъдеще.

Стрелец

През тази седмица ще сте в несвят от въодушевление от всичко, което ви предстои да реализирате. Съществува опасност обаче от много неща да не довършите нито едно. Затова още в понеделник сутринта направете график за изпълнение, който да следвате стриктно.

Козирог

Днес не се изкушавайте да давате акъл, защото съвсем скоро може да се наложи да поискат подобни подвизи от вас самите. Запазете спокойствие и умереност в действията си. И без това през последните седмици надминахте всички рекорди по активност.

Водолей

Ако почивката ви е зад гърба ви преминете в икономичен режим. Топлото време предполага наблягане на зеленчуци и пиене на течности като вода. Още в понеделник е добре да започнете разтоварващ режим, съчетан с по-продължителни разходки сред природата

Риби

Днес ще сте по-отнесени от обикновено. Именно на това ви качество се дължат повечето ви успехи – факт. Направете така, че да улучвате точния момент, когато да внедрите тези си качества. Това може да е основната ви задача в понеделник.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама