Дневен хороскоп за 15 декември


Дневен хороскоп за 15 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този четвъртък смело може да мечтаете и да предприемете стъпки към осъществяването на тази мечта. Изобщо не слушайте песимистите, които ще се намерят да ви обясняват кое е възможно и кое не. В любовта може да разчитате на човека до себе си и е време да започнете да му вярвате безрезервно. Ако имате да кажете нещо, кажете му го, не задържайте нищо за себе си.

Телец

Ако вече сте закупили част от подаръците за своите близки не се изкушавайте да вземете още за същите хора. Не забравяйте, че ще са ви необходими средства за храна и напитки. В любовта ви чака много сладко запознанство, което ще се превърне в много страстна нощ. Не мислете, имате нужда от такова силно преживяване, което да ви върне малко живеца.

Близнаци

Този ден може да се почувствате отпаднали и с понижен тонус. Наблегнете на здравословната храна и не се изкушавайте да прекалявате със сладкото, колкото и да ви се иска. В любовта ще се радвате на внимание от противоположния пол и то не от един човек, а от двама. Избирайте внимателно, за да няма после драми.

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама