Дневен хороскоп за 15 септември


Дневен хороскоп за 15 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Денят обещава да започне с приятни емоции. Ако това е свързано с началото на учебната година, напълно нормално е постепенно чувствата да се смесват, докато придобият съвсем различна окраска привечер.

Телец

Не подхождайте с голямо пренебрежение към това, което ще научите днес. Колкото и незначително да ви се струва, информацията може да изиграе важна роля за всекидневието ви.

Близнаци

Ако се настроите положително може да имате някои разочарования. Затова имайте едно наум. Това не означава да бъдете враждебни, защото може да усложните ситуацията излишно.

Рак

Днес ви дадено да научите тайна. Това може да ви разстрои, но някой е избрал да ви има доверие. Не го разочаровайте и не я споделяйте с никого.

Лъв

Денят може да е предизвикателство за вас, но не такова, с което да не може да се справите. Тревогите са излишни. Нещата са такива, каквито са и важното е да бъдете оптимисти.

Дева

Първият учебен ден може да ви изтощи и това е напълно нормално. Ако искате да си починете най-добре си вземете отпуска, за да се справите с всички предизвикателства от настъпващата учебна година.

Везни

Началото на учебната година е свързано с много суета. Това обаче не е най-важното, а ще ви отнеме доста средства и време. Бъдете сигурни, че дори да не успеете да направите всичко така, както искате резултатът ще е повече от добър.

Скорпион

Сега нещата ви изглеждат по едни начин, но скоро това може да се промени. Имайте го предвид преди да вземете важно решение или да предприемете сериозна крачка. Представете си, че сте в друго настроение.

Стрелец

Не тръгвайте с голямата кошница, за да не бъдете разочаровани. Нека очакванията ви са реални, а най-добре съвсем да се въздържите от тях. Съвсем скоро ще има на какво да се радвате.

Козирог

Денят може да ви срещне с ваш стар приятел, когото не сте виждали от години. Отделете си време, за да споделите случилото се през годините. Разговорът ще е много полезен и за двама ви.

Водолей

Ако нямате нищо против допуснете човека, който се опитва да ви опознае, по-близо до себе си. Нека настойчивостта му не ви дразни, може да иска да ви даде нещо наистина ценно.

Риби

Денят ще бъде препълнен с емоции, затова дишайте дълбоко по-често. Все пак е добре да не взимате всичко толкова присърце. Учебната година сега започва и тепърва ще имате поводи за вълнение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама