Дневен хороскоп за 17 юни


Дневен хороскоп за 17 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя ви очаква приятно случка, която ще ви върне вярата в доброто. Не се колебайте да сте активен участник в нея и да допринесете за положителния развой на нещата.

Телец

Тази неделя не прекалявайте с храненето. Възможни са стомашни болки, които да ви попречат да започнете седмицата, така както сте планирали.

Близнаци

Тази неделя ще имате енергия за двамата, така че запретнете ръкави и свършете всичко, което сте отлагали до момента. Най-голям успех ще имате в работата по дома.

Рак

Тази неделя ви очакват незабравими преживявания, които може да навеят мисли за сериозни промени в живота ви. Преценете добре обстоятелствата и не се отказвайте от мечтите си.

Лъв

Тази седмица е много вероятно да забравите за нечий празник. Ако се сетите в последния момент впрегнете цялото си въображение, за да се представите достойно.

Дева

Тази неделя съвсем случайно ще се заемете с дейност, в която може да осъзнаете свой талант. Помислете за възможности, които да ви позволят да отделяте повече време на хобито ви.

Везни

Тази неделя може да стане ключова, заради осъзнаването на ваши нужди, които сте пренебрегвали дълго време. Отстоявайте себе си, животът минава бързо.

Скорпион

Тази неделя си дайте повече шансове. Очакват ви интересни срещи. Поставете забавлението на първо място и не се разделяйте с усмивката си.

Стрелец

Тази неделя е добре да помислите дали не сте забравили придвижването на важен документ. Започнете да мислите за организацията на работната седмица и си направете график, който да спазвате стриктно.

Козирог

Тази неделя всякакъв вид работа ви е абсолютно противопоказна. Ако ви помолят за помогнете в нещо, откажете с чиста съвест.

Водолей

Тази неделя бъдете нащрек. Има вероятност да загубите нещо важно. При излизане дръжте вещите си в чанта близо до тялото ви.

Риби

Тази неделя не оставайте у дома. Поемете по улиците, влезте в галерии, наслаждавайте се на всичко красиво около вас. Вечерта споделете с приятели.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама