Дневен хороскоп за 18 август


Дневен хороскоп за  18 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес със сигурност няма да сгрешите ако бъдете искрени и естествени. Истинските приятели се печелят с честност и без маски.

Телец

Тази събота гледайте по-положително на нещата и чудесата ще започнат да се случват едно след друго. Не бъдете прекалено претенциозни към половинката си.

Близнаци

Тази събота от вас ще се изисква да дадете всичко от себе си за ваш приятел. Хубаво е все пак да поставите някаква граница, ако чувствате резерви.

Рак

Гледат ви под лупа и каквото и да кажете от вас ще се изискват сериозни усилия и действия, за да го докажете. Имайте го предвид!

Лъв

Тази събота не си затваряйте очите за очевидни неща. Споровете ще са излишни. Времето ще докаже правотата ви.

Дева

Днес си позволете повече свобода. Нека не ви интересува мнението на останалите. Животът е ваш и може да го живеете, както на вас ви харесва.

Везни

Денят е подходящ за планиране на удоволствия. Ако възникнат сериозни разногласия с партньора ви, отложете продължението на обсъждането за друг ден.

Скорпион

Тази събота е добър ден за връщането на жестове към хора, които са ви изслушвали, когато сте били в тежък период. Сега е ваш ред да им се отблагодарите.

Стрелец

Тази събота бъдете толерантни към информацията, която ще научите. Използвайте я за себе си, но не се изкушавайте да я споделяте на трети лица или да манипулирате човека, за когото се отнася.

Козирог

Тази събота не позволявайте някой друг да управлява емоциите ви. Може да сте сигурни, че ще загубите повече, ако разкриете чувствата си.

Водолей

Тази събота не гледайте с лека ръка на несъгласие от страна на партньора ви. За някои ваши недостатъци той или тя има право, време е за промяна.

Риби

Днес направете нещо приятно за себе си. Дали ще бъде допълнителна бисквита към кафето или бижу - не се оставяйте без подарък.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама