Дневен хороскоп за 18 ноември


Дневен хороскоп за 18 ноември

Овен

Този петък ще предвкусвате победа, но ще са ви необходими толкова много усилия, за да я постигнете, че накрая едва ли ще почувствате кой знае какво удовлетворение. Понякога победата не е сладка, но по-късно ще осъзнаете постижението си.

Телец

Този петък ще ви се случи чудо. Вашите най-съкровени желания ще бъдат буквално отгатнати от вашата половинка. Какво по-хубаво от това. Добре е в един момент да отвърнете със същата готовност за разбиране.

Близнаци

Този петък ви очаква много музика. Това може да не са реални ноти, а думи, които дълго време сте очаквали да чуете. Насладете се на хармонията им изцяло и се опитайте да запомните мелодията.

Рак

Този петък може да ви изненада с нечие силно желание. Човекът ви е достатъчно близък, за да му обърнете необходимото желание и да се замислите как точно да му помогнете. Възможността да откажете в бъдеще ще ви накара да съжалите за решението си.

Лъв

Денят ще ви завари във ваканционно настроение много месеци преди да имате тази възможност. Хванете се за възможно най-творческата част в работата ви и се благодарете, че е петък. Трудно бихте издържали при други обстоятелства.

Дева

Денят ви подарява една изненадващата почивка. Имате много сън за наваксване или просто малко мързел и глезене. Защо пък – не. Напълно го заслужавате!

Везни

Вашето мнение днес ще бъде много търсено. Преди да го дадете си дайте сметка дали позицията ви е твърда или резултат на временно настроение. Мнозина ще ви се доверят изцяло и думите ви трябва да са много добре подбрани.

Скорпион

Този ден може да ви изненада с монотонността си. Дори замислените вечерни приключения няма да успеят да ви развеселят достатъчно. Може би истинското забавление се крие във вас самите.

Стрелец

Днес ще се наложи да споделите мислите си с близките си хора, ако искате те да ви разберат и помогнат. В противен случай ситуацията само ще се изостря, а никой няма полза от това. Най-малко вие.

Козирог

Сега сте на едно мнение, макар и категорично, но имайте предвид, че утре може да сте на съвсем друго. Просто не предприемайте голяма крачка, защото ще трябва да се връщате назад със затворени очи.

Водолей

Сега ви е казано, че може да действате и го направете. Няма смисъл да се инатите. Ако пропуснете случая действително ще съжалявате и ще се наложи да чакате дълго време за втори такъв.

Риби

Днес имате пълното право да използвате чара си. Една – две усмивки повече не са навредили на никого, особено ако трябва да спечелите нечия благоразположение. Освен това винаги може да се „озъбите“ неочаквано!

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама