Дневен хороскоп за 19 януари


Дневен хороскоп за 19 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес рискувате да станете жертва на собствените си прекомерни желания. Ако мислите, че може да си позволите излишества – действайте, но имайте предвид, че ще последва дълъг период на въздържане. В любовта също трябва да сте умерени. Имате всички шансове за успех и трябва да сте доволни от развоя на събитията.

Телец

Ако искате да постигнете набелязаното, днес няма да имате право на почивка. Нека ви води мисълта, че и най-малкото усилие ще бъде възнаградено подобаващо. Не унивайте. В любовта няма как да предвидите ситуацията, за това останете спокойни. Ще се наложи да проявите разум и вие да отстъпите. В края на деня ще ви очаква нещо много приятно.

Близнаци

Днес ще ви се падна водещата роля, както в работата, така и у дома. При взимането на трудни решения нека това не ви отчайва. Много лесно ще намирате правилния път. В любовта ви чакат изненади, не една, а две! Радвайте се на внимението и бъдете спокойни - нещата се развиват добре.

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама