Дневен хороскоп за 2 януари


Дневен хороскоп за 2 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден ще ви се наложи да впрегнете всичките си сили и възможности, за да се справите с предстоящите задачи. Усилията ще си заслужават, така че не се отказвайте.

Телец

През този ден силата ви ще е в преговорите и договарянето на условия. Вечерта нищо не ви пречи да продължите празнуването на Новата година.

Близнаци

Днес ще бъдете във върхова форма. Сега е моментът да започнете да реализирате всяка грандиозна идея, която ви хрумне. 

Рак

Това е ден, който ще бъде линията, разделяща вашето минало от бъдещето. Очакват ви прекрасни дни, които напълно сте заслужили с добрината си.

Лъв

Вашето търпение днес може да ви изиграе лоша шега. Понякога трябва да тропнем по масата и да не отстъпваме от мнението си. Това трябва да направите и вие.

Дева

Пътят към Ада е постлан с добри намерения. Това ще важи за вас днес с пълна сила. Не правете нищо извън силите и ресурсите си.

Везни

Днес нещата ще се развият точно по начина, по който сте ги предвидили преди време. Не бъдете жестоки и не казвайте: "Аз ви казах!" Наследете се мълчаливо на триумфа си.  

Скорпион

Днес не се колебайте да се свържете с всички, които сте забравили да поздравите за празниците. От телефонните разговори ще произтекат приятни срещи.

Стрелец

Днес едва ли ще постигнете всичко, което сте наумили. А и така е по-добре. Иначе няма да може да се насладите на всеки успех подобаващо.

Козирог

Това е ден, в който да се опитате да продължите почивката си. Със сигурност не е препоръчително да се захващате със сериозни дейности. Поспете повечко.

Водолей

Ако виждате, че моментът не е подходящ за изясняване на отношения и споделяне на чувствата - най-добре не го правете. Подарете си ден само за вас. 

Риби

Очаква ви натоварен, но плодотворен ден, в който ще сте доволни от себе си, въпреки страховете, които сте изпитвали. Това е моментът да се разделите със съмненията във вашите възможности.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама